[an error occurred while processing this directive]  

 

   

I n t e r n e t   i z d a n j e

Petak, 3. novembar 2000.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam

Links

Srpsko nasleđe

Glas nedelje

SINA

SNAGA 

02. Nov 2000 16:15 (GMT+01:00)

Savezni parlament u petak zaseda u republičkom

Konstituisanje oba veća Skupštine SRJ

BEOGRAD - Na odvojenim sednicama oba veća Savezne skupštine u petak bi trebalo da bude završeno konstituisanje saveznog parlamenta.

alt= kompletan tekst...


02. Nov 2000 16:00 (GMT+01:00)

"Glas" u Njujorku

Posle osam godina izgnanstva Jugoslavija primljena u UN

Zastava SRJ na Ist riveru

Rezolucija, posle prigodnih govora, usvojena aklamacijom - bez glasanja. "Ovo je vrlo specijalan trenutak", rekao Goran Svilanović obraćajući se Generalnoj skupštini

NJUJORK - Posle osam godina izgnanstva iz međunarodne zajednice, satanizacije i neraščišćenih statusnih pitanja, Jugoslavija je punopravni član Ujedinjenih nacija. Ovakvu odluku donela je Generalna skupština svetske organizacije na jednoglasnu preporuku Saveta bezbednosti, aklamacijom i bez glasanja. Na Ist riveru su, tako, munjevito reagovali na zahtev novoizabranog predsednika SRJ dr Vojislava Koštunice za obnovu članstva.

alt= kompletan tekst...


02. Nov 2000 17:17 (GMT+01:00)

Građevinski inspektori iz Savskog venca, ni uz pomoć policije nisu uspeli da uđu u Tolstojevu 33 gde se gradi kuća za Slobodana Miloševića (3)

Nije lepo ulaziti u tuđe

Inspektori najavili novu posetu, dok se obezbeđenje konsultuje s bivšim predsednikom SRJ

Isprovocirani pisanjem "Glasa" o tajnovitoj u užurbanoj gradnji vile na Dedinju, u Tolstojevoj ulici 33, građevinski inspektori opštine Savski venac, uz asistenciju policije i prisustvo velikog broja novinara, obišli su u četvrtak pre podne tajanstveni objekat. Naime, prema istraživanju "Glasa", vila se zvanično gradi za načelnika Generalštaba VJ, generala Nebojšu Pavkovića, a u suštini namenjena je bivšem predsedniku SRJ Slobodanu Miloševiću.

alt= kompletan tekst...


02. Nov 2000 17:01 (GMT+01:00)

Željko Mitrović, vlasnik medijske kuće Pink

Nisam uzimao pare od JUL-a

Nećemo tužiti NUNS i ANEM jer su siromašni, tražićemo javno izvinjenje, kaže vlasnik kompanije "Pink". Izašao sam iz JUL-a 27. septembra. "Pink" je čist kao suza i to se može proveriti

Željko Mitrović, vlasnik kompanije "Pink", važi za vrlo imućnog Srbina, gleda Simpsone i smatra da je Homer našeg porekla. U JUL ušao 1996, kada je njegova televizija već bila u zenitu, izašao u septembru posle izbora. NUNS i ANEM terete ga da je nelegalno dobijao frekvencije i da je iza njega stajala mašinerija njegove dojučerašnje partije.

alt= kompletan tekst...

     


FastCounter by LinkExchange