[an error occurred while processing this directive]  

 

   

I n t e r n e t   i z d a n j e

Petak, 20. oktobar 2000.

 
 
[an error occurred while processing this directive]


vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam

Links

Srpsko nasleđe

Glas nedelje

SINA

SNAGA 

19. Oct 2000 17:07 (GMT+01:00)

Eksperti Evropske komisije i Evropske agencije za obnovu stigli u četvrtak u Beograd

Pomoć stiže krajem meseca

Cilj njihove posete jeste da na terenu utvrde šta je stanovništvu SRJ trenutno najpotrebnije kao i da se s domaćim vlastima dogovore o konkretnim načinima za raspodelu pomoći

BEOGRAD - Ekipa eksperata Evropske komisije, izvršnog tela Evropske unije, i Evropske agencije za obnovu doputovala je u četvrtak ujutro u Beograd kako bi u razgovoru s predstavnicima nove, demokratske vlasti SRJ iz prve ruke saznala šta predstavlja najhitnije i najpreče potrebe domaćeg stanovništva pred nastupajuću zimu.

alt= kompletan tekst...

19. Oct 2000 22:45 (GMT+01:00)

Republički parlament zaseda sutra

Najzad i vlada?

BEOGRAD - Predsednik Skupštine Srbije Dragan Tomić juče je zakazao sednicu srpskog parlamenta za 21. oktobar. Informativna služba Skupštine Srbije saopštila je da će Druga sednica Drugog redovnog zasedanja parlamenta da bude održana u subotu, s početkom u 10 časova. Kako se očekuje, Srbija bi sutra konačno mogla da dobije prelaznu vladu, koja bi regulisala odnose i prilike u Republici do decembarskih izbora.

alt= kompletan tekst...

19. Oct 2000 16:07 (GMT+01:00)

Otvaraju se vrata međunarodnih institucija

SRJ pozvana da se vrati u OEBS

"Sve članice bi volele da je vide za istim stolom, kao punopravnu i ravnopravnu članicu", poručeno iz sedišta u Beču. Nužan zahtev za prijem. Povratak već 27. novembra?

BEČ (Tanjug) - Organizacija za evropsku bezbednost i saradnju (OEBS) uputila je u četvrtak zvaničan poziv SR Jugoslaviji da se vrati u tu instituciju i ponovo postane njena punopravna članica, saopšteno je u sedištu te organizacije u Beču.

alt= kompletan tekst...

     


FastCounter by LinkExchange