[an error occurred while processing this directive]  

 

   

I n t e r n e t   i z d a n j e

Subota, 7. oktobar 2000.

 
 
[an error occurred while processing this directive]


vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite namLinks

Srpsko nasleđe

Glas nedelje

SINA

SNAGA 

07. Oct 2000 00:00 (GMT+01:00)

Milošević i Pavković čestitali Koštunici

BEOGRAD (Beta) - Predsedniku SRJ Vojislavu Koštunici sinoć je izbornu pobedu čestitao dosadašnji jugoslovenski predsednik Slobodan Milošević. Pre toga je Koštunica, u Palati Federacije, primio načelnika Generalštaba VJ general-pukovnika Nebojšu Pavkovića, koji mu je, takođe, čestitao na izbornoj pobedi. Novinar Bete prišustvovao je njihovom rukovanju. Jedan drugom su se predstavili i rekli " Dobro veče". To je bio njihov prvi susret. Koštunica i Milošević razgovarali su gotovo jedan sat u četiri oka. Razgovor je vođen u Beogradu.

alt= kompletan tekst...


06. Oct 2000 19:50 (GMT+01:00)

Potvrđena Koštuničina pobeda

SUS priznao svoju grešku

BEOGRAD (Beta) - Savezni ustavni sud dostavio je DOS-u i DSS-u rešenje po kojem je nesporno potvrđena pobeda Vojislava Koštunice u prvom krugu predsedničkih izbora 24. septembra - izjavio je Božo Prelević, član stručnog tima koji je zastupao DOS pred Saveznim ustavnim sudom.

alt= kompletan tekst...

06. Oct 2000 19:55 (GMT+01:00)

Čestitka Vladimira Putina Koštunici

Rusija ostaje uz Jugoslaviju

Nastavak zalaganja za očuvanje nezavisnosti, suvereniteta i teritorijalne celovitosti, mira i bezbednosti u SRJ

MOSKVA (Beta) - Ruski predsednik Vladimir Putin poželeo je uspeh predsedniku SRJ Vojislavu Koštunici u obavljanju funkcije predsednika Jugoslavije.

alt= kompletan tekst...

06. Oct 2000 16:26 (GMT+01:00)

"Glas" zove Brisel
Ministri EU spremni da u ponedeljak ukinu deo sankcija protiv SRJ

Padaju "letački" i naftni embargo

O ostatku kazni u najskorije vreme. Pomoć stiže čim se "petnaestorica" uvere da su demokratske snage u legalnim institucijama vlasti i da obavljaju svoje dužnosti jer Brisel želi da zna da će sredstva otići u prave ruke

BEOGRAD - Šefovi diplomatija petnaest članica Evropske unije, koji su već pozdravili demokratske promene u Srbiji, u ponedeljak pre podne u Briselu će na inicijativu predsedavajućeg Francuske održati sastanak s kojeg će građanima SR Jugoslavije biti upućena konkretna politička podrška u vidu ukidanja dela sankcija - saznaje "Glas" u sedištu evropske "petnaestorice".

alt= kompletan tekst...

     


FastCounter by LinkExchange