[an error occurred while processing this directive]  

 

   

I n t e r n e t   i z d a n j e

Sreda, 4. oktobar 2000.

 
 
[an error occurred while processing this directive]
 

rubrike

politika

društvo

ekonomija

svet

balkan

hronika

reportaža

kultura

sport

feljton

intervju

slobodno vreme

   vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite namLinks

Srpsko nasleđe

Glas nedelje

SINA

SNAGA 

04. Oct 2000 23:05 (GMT+01:00)

Savezni ustavni sud u sredu jednoglasno odlučio

Poništeni izbori za predsednika SRJ

BEOGRAD (Tanjug) - Savezni ustavni sud je jednoglasno odlučio da poništi deo izbornog postupka za izbor predsednika Savezne Republike Jugoslavije koji se odnosi na glasanje, utvrđivanje i objavljivanje rezultata glasanja od 24. septembra 2000. godine.

Savezni ustavni sud, posle održane javne rasprave, na sednici o većanju i glasanju od 4. oktobra 2000. godine, jednoglasno je odlučio da poništi deo izbornog postupka za izbor predsednika Savezne Republike Jugoslavije koji se odnosi na glasanje, utvrđivanje i objavljivanje rezultata glasanja od 24. septembra 2000. godine.


04. Oct 2000 23:14 (GMT+01:00)

Radnici "Kolubare" odbranili se od upada policije uz pomoć građana

Rudari jači od kordona!

LAZAREVAC - Nekoliko hiljada rudara i građana pristiglih iz svih krajeva Srbije uspeli su juče da se odupru pokušaju policije da preuzmu kontrolu nad površinskim kopovima koji su već sedam dana u štrajku. Policijska akcija počela je nešto posle 14 sati. U prepadu je učestvovalo oko 200 policajaca, uglavnom iz beogradskih stanica. NJihov komandir, predstavio se kao pukovnik Boško, najpre je pokušao da pregovara sa štrajkačima od kojih je zatražio da napuste kop. Potom su njegovi ljudi zaposeli upravnu zgradu, Drobilanu i Zapadno polje. Rudari su potisnuti na deo Istočnog polja. Kopovi su se i bukvalno našli u policijskom obruču, do njih se nije moglo ni iz Obrenovca, ni iz Lazarevca, ni iz Beograda.

alt= kompletan tekst...

04. Oct 2000 15:45 (GMT+01:00)

DOS dao rok za priznavanje rezultata

Ultimatum do 15 časova

BEOGRAD - Odgovarajući na zahtev građana, Demokratska opozicija Srbije ultimativno traži da u četvrtak do 15 časova Slobodan Milošević prizna izbornu volju građana ...


04. Oct 2000 19:55 (GMT+01:00)

Sindikat Elektroprivrede Srbije proglasio

Generalni štrajk

Zaposleni u javnom preduzeću " Elektroprivreda Srbije" proglasili su generalni štrajk, odlučeno je u sredu na vanrednoj sednici Glavnog odbora Sindikata radnika EPS-a.

alt= kompletan tekst...

04. Oct 2000 17:00 (GMT+01:00)

Intervju Vojislava Koštunice moskovskom "Komersantu"

Nemam pravo da priznam krađu

Blokadama i štrajkovima u Srbiji narod je "jasno pokazao šta misli o odluci Savezne izbore komisije"

MOSKVA (Beta) - Predsednički kandidat Demokratske opozicije Srbije Vojislav Koštunica izjavio je da je "veoma zainteresovan" za predlog ruskog predsednika Vladimira Putina da zajedno sa Slobodanom Miloševićem dođe u Moskvu, ali je naveo da treba "precizirati neke detalje i okvire" tog susreta.

alt= kompletan tekst...

     


FastCounter by LinkExchange