[an error occurred while processing this directive]  

 

   

I n t e r n e t   i z d a n j e

Subota, 30. septembar 2000. - Nedelja, 1. oktobar 2000.

 
 
[an error occurred while processing this directive]


vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Links

Srpsko nasleđe

Glas nedelje

SINA

SNAGA 

29. Sep 2000 17:15 (GMT+01:00)

Širom Republike građani odgovorili na poziv čelnika DOS-a da se štrajkuje

Srbija staje!

Cilj protesta priznavanje izborne krađe na predsedničkim izborima. Kruševljani prvi krenuli u protest. U Užicu najveći skup koji je ikad viđen. "Oduprimo se mirno", poruka Asocijacije slobodnih i nezavisnih sindikata

VALJEVO - Uz srednje škole koje ne rade, od petka u podne u štrajku su i zdravstvene ustanove u Valjevu (primaju se samo hitni slučajevi). Njihovi direktori prepustili su zaposlenima da odluče "po savesti". U autobusu "Lasta-Strele" na liniji Valjevo - Rajković - Brežđe, koji je zbog blokade centra grada bez vozača ostao u Karađorđevoj ulici, sedelo je nekoliko putnika iz planinskih sela. Vele da ni sami ne znaju kad će i kako stići do kuća.

alt= kompletan tekst...


29. Sep 2000 18:30 (GMT+01:00)

Oko 50.000 Beograđana ponovo protestovalo na Trgu republike

Odbrana dostojanstva

Đinđić: Istorijska i civilizacijska pobuna protiv laži, krađe i poniženja. Zatraženi sastanci s predstavnicima Generalštaba, MUP-a, Saveznog ustavnog suda, Ministarstva pravde i nekih elektronskih medija

BEOGRAD - Molim vas, prekinite svaki rad. Sad je vaša najsvetija obaveza da pomognete našoj zemlji da se vrati na pravi put - istakao je jedan od čelnika DOS-a Zoran Đinđić na protestu na Trgu republike, pred oko 50.000 Beograđana.

alt= kompletan tekst...


Čitaocima

Vikend-broj "Glasa javnosti" izlazi na smanjenom broju strana zbog oskudice roto-papira i problema u Redakciji. Molimo vas za razumevanje.

Uredništvo


     


FastCounter by LinkExchange