[an error occurred while processing this directive]  

Izdaje NIP „GLAS” a.d.
„GLAS JAVNOSTI“ d.d.

Vlajkovićeva br. 8, Beograd, Jugoslavija

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Sreda, 13. septembar 2000.

 
 
[an error occurred while processing this directive]
 

rubrike

politika

društvo

ekonomija

svet

hronika

reportaža

kultura

sport

feljton

intervju

slobodno vreme

   
 

video galerija

[an error occurred while processing this directive]


Glavni meni:
 -vesti dana
 -arhiva
 -vaša pisma
 -istorijat
 -redakcija
 -kontakt Kako da koristim ovaj sajt? Pošaljite nam pismo... Vesti dana Arhiva Vaša pisma Istorijat našeg lista Redakcija Stupite u kontakt sa nama


Links

Srpsko nasleđe

Glas nedelje

SINA

SNAGA


12. Sep 2000 19:30 (GMT+01:00)

Horoskop za sredu

OVAN BIK BLIZANCI
Shvatili ste da se od nerviranja ne živi, okrećete se lepšoj strani života. Razmišljate o ljubavi, umetnosti i funkcionišete u skladu sa naglim prilivom stvaralačke energije. U elementu ste. Partner očekuje objašnjenje. Moguć je talas emotivnog nezadovoljstva, što je za Vas uobičajeno. Zaokupljeni ste specifičnim ljubavnim problemima. Mnogi Bikovi sede na dve stolice, ne razmišljajući o posledicama. Sklonost za propagandnu delatnost. Očekuju Vas neminovne promene. Koliko ste na njih spremni, veliko je pitanje. Vaša detinjasta narav nikako ne želi da odraste i da se suoči sa ozbiljnijom stranom života. Od nekoga se hteli to ili ne, morate rastati.

 

RAK LAV DEVICA
U relativno ste dobrom stanju. Funkcionišete u skladu sa željama. Posle izvesnog perioda zastoja, pokrećete se. Ponovo uspostavljate emotivnu i psihičku ravnotežu. Morate zadovoljiti svoju potrebu za sigurnošću. Iznenadni događaji će Vam ulepšati dan. Izuzetno se dobro raspoloženi, inventivni ste. Rizik je uspešno prebrođen. Očekuju Vas uspeh u špekulacijama, priznanje i promena sudbine na bolje. Stalno ste umorni. Sebi ste postavili mnogo zadataka, ali se oni ne odvijaju po planu. To počinje da Vas nervira. Uložite maksimum snage kako biste prebrodili izvesnu krizu. Za nekoga je to posao, za nekog zdravlje ili ljubavni problemi.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Bližnje morate da ubedite da imate problema, pa se prema njima ponašajte nadmoćno. Oštro kritizerstvo je posledica superiornosti, ali malo preterujete. Partner očekuje konkretnu akciju. Neskromni ste, ali to nije tako loše. Što veće zahteve sebi postavite, rešićete ih onako, kako to samo Vi umete. Škorpije se ne mogu požaliti da im ne nedostaje upornosti. Važno je da ste doneli odluku. Odmarajte. Prija Vam tišina i samoća. Iako pomoć stiže na neadekvatan način to Vas mnogo ne uznemirava. Flegmatični ste. Utehu nalazite u nekontrolisanoj ishrani. Zaključajte frižider. Samo tako ćete spasti "vitki stas".

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Ograničenja na sve strane! Pokušavate da se sa nekim posavetujete. I prijatelji nisu najbolje, pa nemaju vremena da Vas saslušaju. O smislu jednog prijateljstva počeli ste ozbiljnije da razmišljate. Biće bolje. U histeričnoj ste fazi, glavni razlog za unutrašnju uzrujanost je bolest. Ili uzrujanost izaziva bolesti. Pošto ste izuzetno zatvoreni, a ponašate se kao da je sve u najboljem redu, pokušajte da se nekom poverite. Neraspoloženi ste. Nesvesno nanosite svojim ponašanjem okolini štetu. Skloni ste da ne ispunjavate obećanja, da mnogo pričate i stvarate nepotrebnu buku oko sebe. Zapitajte se da li zbog Vas neko pati.

 


vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za sredu

   


     


FastCounter by LinkExchange