[an error occurred while processing this directive]  

Izdaje NIP „GLAS” a.d.
„GLAS JAVNOSTI“ d.d.

Vlajkovićeva br. 8, Beograd, Jugoslavija

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Subota-Nedelja, 9-10. septembar 2000.

 
 
[an error occurred while processing this directive]
 

rubrike

politika

društvo

ekonomija

svet

hronika

reportaža

kultura

sport

feljton

intervju

slobodno vreme

   
 

video galerija

[an error occurred while processing this directive]


Glavni meni:
 -vesti dana
 -arhiva
 -vaša pisma
 -istorijat
 -redakcija
 -kontakt Kako da koristim ovaj sajt? Pošaljite nam pismo... Vesti dana Arhiva Vaša pisma Istorijat našeg lista Redakcija Stupite u kontakt sa nama


Links

Srpsko nasleđe

Glas nedelje

SINA

SNAGA


08. Sep 2000 19:30 (GMT+01:00)

Horoskop za dane vikenda

OVAN BIK BLIZANCI

Očigledno niste u elementu. Kad to znate, pokušajte da se maksimalno kontrolišete i ne opterećujete nezadovoljstvima okolinu. Ona takođe ima problema. Partneru nije lako da nađe put do Vašeg srca.

Zahvaljujući izuzetnoj stvaralačkoj snazi postižete izuzetne rezultate. Polazi Vam za rukom da zadovoljite želju za novim stvarima. I na emotivnom planu ste agresivni. Krećete u ljubav i uspešno osvajate.

Iako imate bezbroj problema, svesni ste ih i ne dramite. Mirite se sa višim okolnostima, koje su dovele do neprijatnih događaja i izvlačite pouku. U kontaktu sa inostranstvom i prijateljima nalazite spas.

 

RAK LAV DEVICA

Pošto su mogući zdravstveni problemi, poželjno je učiniti sve kako bi ih sanirali: idite kod lekara. Potražite savet i ne udaljavajte se od prijatelja. Hteli da priznate sebi ili ne, oni Vam mogu biti od koristi.

Vikend je dobar za sve oblasti koje se tiču imaginacije, a loš za praktične stvari. Preosetljivi ste, pa okolina na Vas može preneti svoje neraspoloženje i dodatno Vas opteretiti. Pokušajte da se od tuđih problema.

Šta bi Device drugo mogle da rade nego da razmišljaju o poslu i zdravlju. Tako ste u svom elementu. Možda ste po malo hipohondrični i tako opterećujete i partnera? Zbog nervoze preterujete u jelu.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC

Nalazite se u fazi transformacije. Mnogo toga morate da promenite, ukoliko želite da opstanete. Pošto ste svesni situacije, a nemate kud odlučujete se na pravi korak. Time osvajate i partnera. Sreća.

Prija vam samoća. Ne osećate se najbolje, ali to stanje vešto prikrivate od partnera, plašeći se da ga ne izgubite. Nekorektno, ali razlog je u slabosti organizma, a i u Škorpionskim osobinama. Puni ste tajni.

Već duže vreme ste Van sebe. Ne možete da se kontrolišete i ne znate šta se sa to Vama dešava. Nervni sistem je ugrožen, pa treba činiti sve da sanirate problem. Bavite se sportom, šetajte i družite se.

 

JARAC VODOLIJA RIBE

U svim akcijama Vas sputavaju, pa se javlja želja za povlačenjem. Trenutno je najbolje rešenje kratak odmor, tako ćete moći da ozbiljnije sagledate "svoj slučaj". Pokušajte da odgovor nađete u razgovoru sa prijateljima.

Osećate potrebu za slobodom, posebno kad je partner u pitanju. Imate osećaj da je počeo da Vas guši svojom samovoljom i posesivnošću. Put do Vodolijinog srca leži u iskrenosti i poverenju.

Zvezde upozoravaju da smanjite aktivnosti i da ne očekujete posebne rezultate. Okrenite se sportu, jer je on odlična terapija za prevazilaženje problema gubitka volje i nemotivisanosti za rad. Šetajte što više.

 


vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za dane vikenda

19:41h

Leticija Kasta napušta modnu pistu

   


     


FastCounter by LinkExchange