[an error occurred while processing this directive]      

I n t e r n e t   i z d a n j e

Petak, 8. septembar 2000.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

Glavni meni:
 -vesti dana
 -arhiva
 -vaša pisma
 -istorijat
 -redakcija
 -kontakt Kako da koristim ovaj sajt? Pošaljite nam pismo... Vesti dana Arhiva Vaša pisma Istorijat našeg lista Redakcija Stupite u kontakt sa nama

Links

Srpsko nasleđe

Glas nedelje

SINA

SNAGA07. Sep 2000 18:45 (GMT+01:00)

Šef grčke diplomatije razgovarao s jugoslovenskim kolegom

Papandreu: Izbori moraju biti fer

Dolazim kao prijatelj s jednostavnom porukom da je SRJ deo Evrope koja ne želi njenu izolaciju već normalne odnose, rekao Grk. Jovanović naglasio spremnost za povratak na Kosovo kao i da je 24. septembar unutrašnja stvar u koju ne sme biti mešanja sa strane

BEOGRAD - U Jugoslaviju dolazim kao Grk, kao ministar jedne balkanske zemlje, ali i kao Evropljanin. Dolazim kao prijatelj, ali ne da vam govorim šta da radite već da bih vam ponudio neku vrstu primirja, rekao je šef grčke diplomatije Jorgos Papandreu na zajedničkoj konferenciji za novinare koju je održao s jugoslovenskim kolegom Živadinom Jovanovićem nakon međusobnih razgovora.

alt= kompletan tekst...


07. Sep 2000 19:00 (GMT+01:00)

Političke kombinacije lidera SRS

Šešelj najavio vladu sa SPO?

BEOGRAD (Beta) - Predsednik Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj izjavio je u četvrtak da postoji mogućnost da Srpskom pokretu obnove (SPO) bude ponuđeno da uđe u Vladu Srbije.

alt= kompletan tekst...


07. Sep 2000 16:20 (GMT+01:00)

Nikola Šainović, član IO GO SPS-a, otkrio

Sankcije su zbog opozicije

BEOGRAD - Za kandidaturu Slobodana Miloševića potpisalo je 1.600.000 građana SR Jugoslavije. Takav odziv predstavlja plebiscitarnu podršku politici Slobodana Miloševića i njegovom naporu za očuvanje svoje države, rekao je u četvrtak na konferenciji za novinare, član IO Glavnog odbora SPS-a, Nikola Šainović.

alt= kompletan tekst...
     


FastCounter by LinkExchange