[an error occurred while processing this directive]  

Izdaje NIP „GLAS” a.d.
„GLAS JAVNOSTI“ d.d.

Vlajkovićeva br. 8, Beograd, Jugoslavija

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Petak, 8. septembar 2000.

 
 
[an error occurred while processing this directive]
 

rubrike

politika

društvo

ekonomija

svet

hronika

reportaža

kultura

sport

feljton

intervju

slobodno vreme

   
 

video galerija

[an error occurred while processing this directive]


Glavni meni:
 -vesti dana
 -arhiva
 -vaša pisma
 -istorijat
 -redakcija
 -kontakt Kako da koristim ovaj sajt? Pošaljite nam pismo... Vesti dana Arhiva Vaša pisma Istorijat našeg lista Redakcija Stupite u kontakt sa nama


Links

Srpsko nasleđe

Glas nedelje

SINA

SNAGA


07. Sep 2000 19:30 (GMT+01:00)

Horoskop za petak

OVAN BIK BLIZANCI
Ako se okrenete razmišljanju, putovanjima u daleke krajeve, naravno u mislima, očekujte uspešan dan. Jer ste bez elana pa ćete zbog pritiska svakodnevnih problema biti nezadovoljni. Mogući emotivni nesporazumi. S partnerom ste u raskoraku. Uzdržani ste, ne želite da se otvoreno suprotstavite već potiskujete nezadovoljstvo, što čini da u svemu vidite lošiju stranu. Okrenite se onim oblastima života u kojima ste uspešniji. Tempo kojim jurite jeste prebrz, čak i za Vas. Usporite pošto je nervoza propratna pojava. Pošto u partneru nalazite gomilu mana, možda bi valjalo da razmislite malo više o sebi! Pokušajte da živite na istim talasnim dužinama.

 

RAK LAV DEVICA
Sigurni ste u sebe, racionalni i poslovno orijentisani. Niko Vas na tom putu ne može iznenaditi. Moguć je izlazak u javnost. Ako istupite s onim čime se bavite, bićete uspešni. U vezu unosite previše emocija. Loš period se nastavlja, a Vi se kao davljenik hvatate za slamku. Treba u svemu imati dostojanstva, pa i u porazu. Pošto se nazire kraj mukama, a u sebi imate bogatstvo raznih talenata, strpljivo sačekajte rešenje. Pritisnuti poslovnim brigama, ni u slobodno vreme ne možete da se opustite. Nervirate se i neracionalno se ponašate. Šta se to s Vama dešava? Gde je nestao smisao za praktično? Bavite se ljudima vrednima pažnje.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Nepraktični ste i nejasni. Mislite da znate šta hoćete, ali ne znate kako. Prijatelji ne pomažu. Morate sami da se se izborite sa svojom konfuzijom i sagledati problem. Emotivni nesporazumi zbog razlike u mišljenju. U totalnom ste haosu. Nervoza je ključna reč sa kojom danas funkcionišete. Pošto ćete uspeti da budete poslovno uspešni, mesta za paniku nema. Veliki novac je u igri, pa neka Vam on bude stimulans da istrajete. Ako niste ostvarili poslovni i materijalni uspeh, sami ste krivi. Mnogi Vaši potencijali ne mogu da dođu do izražaja, jer ne verujete dovoljno sebi. Mnogi pametni i sigurni u sebe Strelci, doživljavaju ekspanziju.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Nude Vam se mnoge mogućnosti za napredak. Koliko ćete to iskoristiti, stvar je ličnog izbora. Ako savladate negativnu crtu karaktera, strah od promena i hrabro uletite, bićete uspešni na svim poljima. Sve u stilu Vodolije - što luđe to bolje. Iako okolina pošto-poto želi da Vas izbaci iz takta i napravi nervozu, efekat je suprotan. Proradiće inat i nećete dozvoliti onima koji Vas ne vole da vide kako patite. S uskim krugom prijatelja delite razočarenje. Teško se prilagođavate izvesnoj situaciji, ali za utehu, niste usamljeni. Pokušaćete da utičete na što bezbolnije rešenje. Od partnera očekujete podršku.

vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za petak

19:41h

Čačanka Ivana Obradović nada se pobedi na izboru za Mis Jugoslavije

19:48h

Užice: Istog dana, istog sata rodila sina i ćerku

      


FastCounter by LinkExchange