[an error occurred while processing this directive]  

Izdaje NIP „GLAS” a.d.
„GLAS JAVNOSTI“ d.d.

Vlajkovićeva br. 8, Beograd, Jugoslavija

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Četvrtak, 7. septembar 2000.

 
 
[an error occurred while processing this directive]
 

rubrike

politika

društvo

ekonomija

svet

hronika

reportaža

kultura

sport

feljton

intervju

slobodno vreme

   
 

video galerija

[an error occurred while processing this directive]


Glavni meni:
 -vesti dana
 -arhiva
 -vaša pisma
 -istorijat
 -redakcija
 -kontakt Kako da koristim ovaj sajt? Pošaljite nam pismo... Vesti dana Arhiva Vaša pisma Istorijat našeg lista Redakcija Stupite u kontakt sa nama


Links

Srpsko nasleđe

Glas nedelje

SINA

SNAGA


06. Sep 2000 19:30 (GMT+01:00)

Horoskop za četvrtak

OVAN BIK BLIZANCI

U sve aktivnosti dana se maksimalno uključujete, marsovska priroda dolazi do izražaja. Pošto je strast izražena, biće problema ukoliko partner ne odgovori na Vaše ljubavne impulse. Budite zato nežniji.

U raskoraku ste između želja i mogućnosti, a najviše sa sobom. Problemi na nivou ličnosti su očigledni. Učinite napor kako bi shvatili gde u svojoj tvrdoglavosti grešite. Uspeh neće izostati. Ne odustajte.

Obuzimaju Vas depresivne misli. Ne možete nikako da vidite izlaz iz problema. On postoji, ali je Vaš mentalni sklop danas blokiran, pa niste u stanju da ispravno postupate. Obuzdajte se i ne budite previše nestrpljivi.

 

RAK LAV DEVICA

Ne pravite probleme tamo gde ih nema. Sve se odvija po planiranom rasporedu. Svi segmenti života se kreću uzlaznom linijom. Moguća je blaga nervoza kad je kuća u pitanju. Neplanirani izdaci zbog kvarova aparata.

Pokušajte da nađete malo oduška i učinite nešto za svoju dušu. U poslednje vreme ste previše ozbiljni i nikako ne možete da se opustite. Tenziju svi teško podnosimo, a Lavovi posebno. Zato se okrenite provodu.

Ako poslovi trpe, ne sekirajte se, pošto su to tekuće stvari. Sačekajte povoljan momenat i nadoknadićete propušteno. Sa partnerom manje pričajte i počnite više da "radite". Reumatski problemi.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC

Prevazilazite opasnu situaciju, oslanjajući se na sebe. Kao što to obično biva u Vašem životu, kad Vam je lepo okruženi ste masom sveta, koji samo pravi promaju, a kad treba da zalegnete ostajete sami. To je život.

Činite ono u čemu ste uspešni. To su za Vas trenutno posao i pare. Pošto zdravlje nije na zavidnom nivou, a partner ne ispunjava neke kriterijume, Vi lepo krenite u osvajački pohod na novac. Bićete mnogo zadovoljniji.

Želite da se dokažete okolini, u čemu ćete i uspeti, ali ne tražite da Vam ona javno da blagoslov. Priznanje košta, a malo je onih koji žele da plate. Nudi Vam se izuzetan posao, koji obećava enormnu zaradu. Prihvatite.

 

JARAC VODOLIJA RIBE

Ogorčeno i sa pesimizmom gledate na ishod jednog po Vas i Vašu porodicu važnog događaja. Razmišljate o tome da li da partneru oprostite ili da se od njega na izvesno vreme razdvojite. Guši Vas, a porodica trpi.

Pokušaćete na najbolji mogući način da osmislite slobodno vreme, ali neko Vam remeti planove. Morate da pomažete prijatelju u nevolji, nikako da se odmorite. Malaksali ste i planirate da odete kod lekara.

U svom ste elementu, okruženi osobama koje Vam prijaju. Ludo se zabavljate, ne dosađujete se. Ako sebi ne možete da priuštite luksuz da se družite, naići ćete na neprobojan zid nerešenih porodičnih problema.

 

 


vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za četvrtak

19:38h

Razvod Meg Rajan i Denisa Kvejda

19:44h Nikoleta Jovanović, studentkinja, kandidat za najlepšu Jugoslovenku
   


     


FastCounter by LinkExchange