[an error occurred while processing this directive]  

Izdaje NIP „GLAS” a.d.
„GLAS JAVNOSTI“ d.d.

Vlajkovićeva br. 8, Beograd, Jugoslavija

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Utorak, 5. septembar 2000.

 
 
[an error occurred while processing this directive]
 

rubrike

politika

društvo

ekonomija

svet

hronika

reportaža

kultura

sport

feljton

intervju

slobodno vreme

   
 

video galerija

[an error occurred while processing this directive]


Glavni meni:
 -vesti dana
 -arhiva
 -vaša pisma
 -istorijat
 -redakcija
 -kontakt Kako da koristim ovaj sajt? Pošaljite nam pismo... Vesti dana Arhiva Vaša pisma Istorijat našeg lista Redakcija Stupite u kontakt sa nama


Links

Srpsko nasleđe

Glas nedelje

SINA

SNAGA


04. Sep 2000 19:30 (GMT+01:00)

Horoskop za utorak

OVAN BIK BLIZANCI

Promenljivo raspoloženje u ovo sparno vreme teško pada čak i vatrenim Ovnovima. Nepostojani ste, prožeti idealističkim težnjama, koje Vas nagone na akciju. Malo radite a više se verbalno dokazujete.

Okrenuti ste misticizmu i maštanjima. Vaša ljubav je platonska. Za divno čudo ne pokušavate voljenoj osobi da otkrivate osećanja. Ona ih samo nazire. Nema konkretnih akcija. Dan pun lažnog optimizma i konfuzije.

Mnogi planovi će danas pasti u vodu, pošto nemaju čvrstu podlogu. Rasplinuli ste se na više strana, a u suštini ni sami niste načisto šta je najbolje u datoj situaciji preduzeti. Nije vreme za konkretnu akciju. Strpeti se.

 

RAK LAV DEVICA

Vaša današnja osećanja su okrenuta samo poslu, novcu i načinu kako da najbolje funkcionišete u ovim oblastima. A ljubav? Mora da sačeka. Tek kad se materijalno obezbedite imaćete vremena i za nju.
Ko bi rekao?

Mogući su nesporazumi sa okolinom. Želite da bude sve kako ste zamislili, ali nailazite na prepreke, a još kad tome dodate nesanicu i malaksalost! Ali izdraćete Vi to, jer ste žilavi. Neko je izneverio očekivanja.

Najbolje bi bilo da se danas zabavljate i da sve probleme jednostavno odložite za sutra. Tako ćete najlakše iz njih isplivati. Inače ćete morati da uložite mnogo više napora, da bi došli do rezultata koji Vas zadovaljavaju.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC

U formi ste. Planirate, maštate, živite u svetu u kome se fantastično snalazite. Ako Vas, daleko bilo, neka sitnica iz njega pomeri i vrati u realnost, biće problema. Zato ne dozvolite da se to dogodi. Brinu Vas pare.

Poslednjih dana ista pesma. Posao, novac, zdravlje. Na tom planu se svašta dešava. Stvari držite pod kontrolom. Pošto od voljene osobe previše očekujete. moguća su razočarenja. Smanjite ljubomoru i posesivnost.

Kad ćete već jednom da se urazumite i počnete da verujete sebi. Nudi Vam se nesvakidašnji način da zaradite novac i obezbedite budućnost porodici, a Vi umesto da radite, analizirate. Pazite da ne zakasnite.

 

JARAC VODOLIJA RIBE

Sa partnerom nikako da se usaglasite. Vi pričate jedno, dok je on na drugačijim talasnim dužinama. Morate ga ili prihvatiti onakvog kakav jeste ili se okrenuti drugom. Upravo se neko zanimljiv pojavio. U dilemi ste.

Ako uspete da se udaljite od događaja i sačuvate nerve, uspešno ćete prebroditi dan. Mnogi će pokušati da Vas iritiraju, a partner posebno. Ako imate više ljubavi, sve će se okomiti protiv Vas. Savetuju se samoća.

Izuzetno povoljan dan za sve aktivnosti. Osećate se zadovoljno, ispunjeno i nadahnuto. Spremni ste na velike podvige. Pošto je mašta više nego aktivna, lako ćete doći u stanje samoobmane. Idite u prirodu.


vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za utorak

19:38h

Majkl Daglas demantovao da planira da se venča u Kaliforniji

19:45h "Svemirski" crni donji veš prikazan na modnoj reviji u Lionu
   


     


FastCounter by LinkExchange