[an error occurred while processing this directive]  

Izdaje NIP „GLAS” a.d.
„GLAS JAVNOSTI“ d.d.

Vlajkovićeva br. 8, Beograd, Jugoslavija

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Ponedeljak, 4. septembar 2000.

 
 
[an error occurred while processing this directive]
 

rubrike

politika

društvo

ekonomija

svet

hronika

reportaža

kultura

sport

feljton

intervju

slobodno vreme

   
 

video galerija

[an error occurred while processing this directive]


Glavni meni:
 -vesti dana
 -arhiva
 -vaša pisma
 -istorijat
 -redakcija
 -kontakt Kako da koristim ovaj sajt? Pošaljite nam pismo... Vesti dana Arhiva Vaša pisma Istorijat našeg lista Redakcija Stupite u kontakt sa nama


Links

Srpsko nasleđe

Glas nedelje

SINA

SNAGA


03. Sep 2000 19:30 (GMT+01:00)

Horoskop za ponedeljak

OVAN BIK BLIZANCI
Pokušavate da se oporavite od stresova izazvanih uticajima sa strane, kombinovanih s crpljenjem enormnih zaliha sopstvene energije. Dokle ćete moći da izdržite ovaj tempo? Utehu nemojte tražiti u pilulama. Stresovi su prošli. Emocije su se stišale, možete da predahnete. Shvatićete koliko ste bili na pogrešnom putu, kad je izvesna osoba u pitanju. Ovo važi za one Bikove koji su dozvolili da budu zavedeni. Sredite utiske. Osećate se fantastično, jer je Vaša današnja pokretačka snaga ljubav. Sve što god budete radili, biće prožeto snažnim emocijama. Povedite računa da u nečemu ne preterate, recimo u predavanju užicima.

 

RAK LAV DEVICA
Za dobro raspoloženje morate zahvaliti voljenoj osobi. Ona čini sve da Vam udovolji i povrati sigurnost. I pored svega ste oprezni, ljubomorni i posesivni, jer ste opečeni ranijim neprijatnim iskustvima. Kada se neko drugi oseća kao Vi danas to je normalno, ali za Lava nije. Dobro funkcionišete kad se svi trude da Vam udovolje, kad ste voljeni i zdravi. Trenutno Vam se čini da ništa nije kako želite. Okrenite se radu. Kad raščlanite voljenu osobu, kad je istestirate i podvrgnete drugim analizama, imaćete vremena i da uživate u njenom zagrljaju. Polazi Vam za rukom da sve ovo uradite, po Vašem mišljenju nenametljivo.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Sve što je lepo kratko traje. Treba se prilagoditi rutinskim stvarima. Toliko toga morate da uradite i na toliko mesta da budete, pa nećete imati kad da razmišljate o problemu. Rešavate ga, ali sa zakašnjenjem. Utičete na okolinu, što Vam može biti od koristi kad je posao u pitanju. Partnera ste počeli da gnjavite svojim prepotentnim ponašanjem. Ako želite da ga zadržite za sebe, morate se promeniti. Dobitak! Za Vas izuzetno uspešan poslovni dan, ali želite da dobijete potvrdu i od drugih. Ako priznanje izostane, nerviraćete se. Učinite maksimum da ostvarite što bolji efekat. Dobra saradnja na poslu. Biće para!

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Od Vas se očekuje da obavite važan posao. To trenutno nećete biti u stanju, jer ste nedovoljno aktivni, pesimistički raspoloženi i nailazite na prepreke. Mogući bračni i porodični problemi, što Vas blokira. Kriza je prošla. Sada se ubacujete u kolotečinu, što na neki način ima prednosti. To jednoj superaktivnoj i malo "luckastoj" Vodoliji ne odgovara. Tešite se, osvojili ste nekoga ko je duže vreme pružao otpor. Mnoge Ribe planiraju putovanje na duže staze. Razmišljaju kako da reše problem, koji im već duže vreme zagorčava život. Ukoliko krenete u konkretnu akciju i ne svedete sve na prazne priče, imate šanse da uspete.

vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za ponedeljak

19:35h

Odlazak kod krojača: Šta obući, na šta obratiti pažnju...

19:40h

Seks: Narcisoidna? Bežite!

19:45h

Muškarci: Bokserice ili slip?

19:50h

Dame biraju

      


FastCounter by LinkExchange