[an error occurred while processing this directive]  

Izdaje NIP „GLAS” a.d.
„GLAS JAVNOSTI“ d.d.

Vlajkovićeva br. 8, Beograd, Jugoslavija

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Subota-Nedelja, 2-3. septembar 2000.

 
 
[an error occurred while processing this directive]
 

rubrike

politika

društvo

ekonomija

svet

hronika

reportaža

kultura

sport

feljton

intervju

slobodno vreme

   
 

video galerija

[an error occurred while processing this directive]


Glavni meni:
 -vesti dana
 -arhiva
 -vaša pisma
 -istorijat
 -redakcija
 -kontakt Kako da koristim ovaj sajt? Pošaljite nam pismo... Vesti dana Arhiva Vaša pisma Istorijat našeg lista Redakcija Stupite u kontakt sa nama


Links

Srpsko nasleđe

Glas nedelje

SINA

SNAGA


01. Sep 2000 19:30 (GMT+01:00)

Horoskop za vikend

OVAN BIK BLIZANCI

Kontaktiranje s okolinom Vam pada teško, jer nemate želju za prilagođavanjem. Okolnosti zahtevaju taktičnost, koja se definitivno kosi s Vašom prirodom. Partnera opterećujete ličnim nezadovoljstvom.

Jučerašnje raspoloženje je totalno splasnulo. Shvatate da ste uspeli samo na trenutak da izađete iz kolotečine. Ni partner, ni prijatelji Vam ne mogu pomoći. Posvetite se radu, usavršavajte se, uživajte.

Dan je dobar za sve poslove koji uključuju kreativnost, a loš za finansijske malverzacije, ugovore, papire. Morate biti oprezni i kad su nervi u pitanju. Zato učinite sve da sebi ugodite i izbegnete nervozu.

 

RAK LAV DEVICA

Nerazrešeni porodični problemi i finansijske brige Vas čine nervoznim i napetim. Radi se o prolaznim problemima. To što shvatate da para nikad dosta, čini Vas haotičnim. Uskoro očekujte značajne promene.

Sve mora da bude kako ste zamislili. Pravični ste, taktični, ali ne daj bože da Vam neko stane na žulj! Jasno ćete mu staviti do znanja da sa Vama nema šale. Sa partnerom ste u harmoničnim odnosima, pomirili ste se.

U fazi ste rešavanja zagonetki. Svoje tajne ne poveravate, ali volite da o tuđima budete detaljno informisani. Osećate da se u porodici nešto od Vas krije, pa ćete nastojati da isterate stvari na čistinu.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC

Tužni ste jer morate da se suočite sa stvarnošću. Dugo toplo leto se polako približava kraju, pa i Vi menjate raspoloženje. Smatrate da ste zaslužili više sreće, ali nemate hrabrosti da se za nju borite. Problemi s novcem.

Na poslu trošite mnogo energije, što Vam ne pada teško. Odličan izgovor da kompenzujete nezadovoljstvo. Voljena osoba se trudi da Vam pokaže koliko joj je stalo do Vas, ali ne vredi. Nova ljubav je odličan lek!

Nečemu se nadate živeći u svetu mašte. Ako ste umetnik fantastično! Svi ostali pripadnici ovog vatrenog i nadasve filozofski orijentisanog znaka mogu imati problema, zbog nedostatka inicijative.

 

JARAC VODOLIJA RIBE

Poslovni uspeh zahvaljujući brzoj odluci, ali i upletenost u intrige i zakonske parnice. Izbegavajte rasprave, jer ćete izreći nešto zbog čega se kasnije možete kajati. Oprez onima koji se bave privatnim biznisom.

Gde su nestale one jučerašnje strasti? O fatalnom susretu sada možete samo da maštate. Možda Vam nije do toga, jer ste svesni da voljena osoba ne ispunjava elementarne kriterijume. Ne mešajte ljubav i posao.

Kako je lepo biti Riba i živeti u fiktivnom svetu. Stvarnost je negde daleko od Vas, a Vi ne želite da joj se približite. Maštate o dalekim putovanjima i druženjima. Zdravstveni problemi idu iz glave.


vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za vikend

19:45h Psihotest: Da li uvek govorite ono što mislite
19:53h Luna Lu
   


     


FastCounter by LinkExchange