[an error occurred while processing this directive]      

I n t e r n e t   i z d a n j e

Petak, 1. septembar 2000.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

Glavni meni:
 -vesti dana
 -arhiva
 -vaša pisma
 -istorijat
 -redakcija
 -kontakt Kako da koristim ovaj sajt? Pošaljite nam pismo... Vesti dana Arhiva Vaša pisma Istorijat našeg lista Redakcija Stupite u kontakt sa nama

Links

Srpsko nasleđe

Glas nedelje

SINA

SNAGA


31. Aug 2000 16:15 (GMT+01:00)

Šainović o predizbornoj kampanji kandidata SPS

Milošević će ići na Kosmet i Crnu Goru

BEOGRAD - Predsednik Slobodan Milošević ima aktivnosti po celoj teritoriji SRJ tako da će ih imati i u toku svoje predizborne kampanje. On će posetiti i Kosovo i Crnu Goru, a o svim detaljima kampanje bićete obavešeni - najavio je Nikola Šainović, visoki funkcioner SPS, na konferenciji za novinare u četvrtak.

alt= kompletan tekst...


31. Aug 2000 15:30 (GMT+01:00)

Agencija Mark plan o predsedničkim kandidatima

Koštunica najlepši, Milošević najlukaviji

BEOGRAD - Agencija Mark plan uradila je zanimljivo istraživanje o predsedničkim kandidatima u kojem su se ispitanici izjašnjavali o njihovim sledećim osobinama: zanimljiv, dosledan, dalekovid, odmeren, pošten, rečit, ambiciozan, lukav...

alt= kompletan tekst...


31. Aug 2000 18:10 (GMT+01:00)

Otmica Ivana Stambolića sve više poprima političku pozadinu

Tajna u trouglu

Koliko su osnovane sve češće tvrdnje da je bivši predsednik Srbije, u poslednje vreme, "veoma zagazio u političke vode" i da se o tome razgovaralo i u trouglu Stambolić-Drašković-Đukanović?

BEOGRAD - Prošlo je sedam dana, a nema pouzdanih vesti i zvaničnih reagovanja o otmici Ivana Stambolića, bivšeg predsednika Srbije. Nezvanično, međutim, kockice se slažu brže nego što se u prvom trenu pretpostavljalo. A iz svega proizlazi da je Ivan Stambolić zagazio u političke vode i da bi to moglo da bude osnovni razlog zbog čega je otet.

alt= kompletan tekst...
     


FastCounter by LinkExchange