[an error occurred while processing this directive]  

Izdaje NIP „GLAS” a.d.
„GLAS JAVNOSTI“ d.d.

Vlajkovićeva br. 8, Beograd, Jugoslavija

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Sreda, 23. avgust 2000.

 
 
[an error occurred while processing this directive]
 

rubrike

politika

društvo

ekonomija

svet

hronika

reportaža

kultura

sport

feljton

intervju

slobodno vreme

   
 

video galerija

[an error occurred while processing this directive]


Glavni meni:
 -vesti dana
 -arhiva
 -vaša pisma
 -istorijat
 -redakcija
 -kontakt Kako da koristim ovaj sajt? Pošaljite nam pismo... Vesti dana Arhiva Vaša pisma Istorijat našeg lista Redakcija Stupite u kontakt sa nama


Links

Srpsko nasleđe

Glas nedelje

SINA

SNAGA


22. Aug 2000 19:30 (GMT+01:00)

Horoskop za sredu

OVAN BIK BLIZANCI
Dan izuzetno povoljan za komunikaciju i putovanja. Prija Vam da što je moguće više vremena provodite napolju. Tako ćete uspeti da izađete na kraj sa naglim prilivom energije. Bolovi u grudima su posledica pušenja!!! Ako ne uspete da obuzdate niske strasti, biće problema. Ili ste skloni da nekoga napadate ili ste žrtva agresije. Razmislite malo o ovome, jer se možda radi o obe stvari istovremeno. Sami ste krivi. Osećate da Vas neko sputava. Nervozni ste i malaksali. Razloga za ima bezbroj, a glavni se tiče lošeg zdravlja i sklonosti raznim infekcijama. Budite pasivniji, manje planirajte. Sukob sa partnerom.

 

RAK LAV DEVICA
Želja za dinamikom je izražena, i prateći svoj unutrašnji glas Vi krećete u akciju. Intelektualno ste jaki, mada Vam to nije dovoljno. U stalnoj ste potrazi za novim saznanjima. Očekujte putovanje ili goste. Novi događaji obećavaju. Nastupio je talas optimizma, jer se bolje osećate, a promene na bolje se naziru. Neki Lavovi kreću na put, neki u nove poslove. I jedni i drugi će od današnjih planova imati koristi. Sunce i Merkur Vam donose povoljne momente, ali pošto su oni na momenat ugroženi i povoljnosti su umanjene. Strpljivost i razum će Vam pomoći da sve to prevaziđete. Ipak ćete znati da izvučete maksimum.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Težite harmoniji, a najbolje funkcionišete kad svega imate ravnomerno. Danas to nije slučaj, čak ste skloni nervozi. Iskoristite mudrost i dajte sve od sebe da Vam bude dobro. Samo jednom se živi! Zapljusnuo Vas je talas emotivnog nezadovoljstva. Iako čeznete za ljubavlju imate osećaj da je ne dobijate na adekvatan način. Nešto sa partnerom ne štima, ali ne znate šta. Razmislite da li ste jedno za drugo? I dalje je evidentna fizička i mentalna slabost. Iako od druženja imate koristi, postavlja se pitanje, koliko se drugi u Vašem društvu osećaju prijatno. Preterujete sa izlivima gneva. Svi se distanciraju.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Sve što se tiče vlastitog rada, duboke koncentracije i samoće donosi vidljive rezultate. Ostali pokušaji će biti praćeni nerviranjima. Oslušnite glas intuicije i izbegnite sve osobe koje Vam ne prijaju. Smišljate nove stvari i nije Vam dosadno. Ako se bude povela diskusija oko važnog pitanja imate spreman odgovor. Mnoga rešenja se nalaze u Vašim rukama. A ostalo je odraz vremena u kome živimo. U izvesnoj situaciji ćete se osećati inferiorno. To prikrivate na svoj nacin - misterioznošću. Pametni ste pošto ne dozvoljavate da drugi uoče Vaše slabosti. Bolje da eliminišete probleme.

vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za sredu

19:41h Prag: Vanzemaljci za pomoć Havelu
19:45h Anđelina Džoli u najnovijem filmu Olivera Stouna
     


     


FastCounter by LinkExchange