[an error occurred while processing this directive]      

I n t e r n e t   i z d a n j e

Utorak, 22. avgust 2000.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

Glavni meni:
 -vesti dana
 -arhiva
 -vaša pisma
 -istorijat
 -redakcija
 -kontakt Kako da koristim ovaj sajt? Pošaljite nam pismo... Vesti dana Arhiva Vaša pisma Istorijat našeg lista Redakcija Stupite u kontakt sa nama

Links

Srpsko nasleđe

Glas nedelje

SINA

SNAGA21. Aug 2000 16:10 (GMT+01:00)

Koštunica o predizbornim aktivnostima konkurencije

Kampanja im izmiče kontroli

"Izborna lista sad mu se zove Slobodan Milošević- ulje i šećer" Ovakav neuspeh

BEOGRAD - Našoj zemlji potrebne su temeljne promene, odnosno sprečavanje daljeg propadanja. Ne započnemo li promene 24. septembra, država će se i dalje rastavljati po već poznatom i "već viđenom" scenariju - izjavio je na konferenciji za novinare predsednik DSS i kandidat za predsednika SRJ, Vojislav Koštunica.

alt= kompletan tekst...

21. Aug 2000 15:30 (GMT+01:00)

Vuk Drašković nosilac lista za savezne parlamentarne izbore?

SPO razmišlja o "novoj žrtvi"

BEOGRAD - "Izloženi svakodnevnim klevetama Zorana Đinđića, Vojislava Koštunice i Dušana Mihajlovića zbog bojkota saveznih parlamentarnih izbora, pa čak i ucenama da bez SPO-a na izborima neće biti zajedničkih listi ni na lokalnom nivou, odlučili smo da razmislimo o našoj novoj žrtvi, tim pre što je na saveznim izborima proporcionalni sistem, pa svako dobija svoje mandate", piše u saopštenju SPO-a.

alt= kompletan tekst...

21. Aug 2000 18:24 (GMT+01:00)

Tropske vrućine ne jenjavaju u celoj zemlji

Neobično toplo ili normalno vrelo

Novi talas izuzetno toplog vremena zahvatio je poslednjih dana ponovo celu zemlju. Posle julskih vrućina kada je temperatura u mnogim gradovima dostizala i 40 stepeni protekli vikend ostaće zabeležen kao jedan od vrelijih.

BEOGRAD - Iako je prošao 19. avgust - u crkvenom kalendaru poznatiji kao Preobraženje kada se po narodnom verovanju "preobražava voda i zemlja "i kada se završava sezona kupanja, vreme kao da ne haje za to.

alt= kompletan tekst...


     


FastCounter by LinkExchange