[an error occurred while processing this directive]  

Izdaje NIP „GLAS” a.d.
„GLAS JAVNOSTI“ d.d.

Vlajkovićeva br. 8, Beograd, Jugoslavija

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Ponedeljak, 21. avgust 2000.

 
 
[an error occurred while processing this directive]
 

rubrike

politika

društvo

ekonomija

svet

hronika

reportaža

kultura

sport

feljton

intervju

slobodno vreme

   
 

video galerija

[an error occurred while processing this directive]


Glavni meni:
 -vesti dana
 -arhiva
 -vaša pisma
 -istorijat
 -redakcija
 -kontakt Kako da koristim ovaj sajt? Pošaljite nam pismo... Vesti dana Arhiva Vaša pisma Istorijat našeg lista Redakcija Stupite u kontakt sa nama


Links

Srpsko nasleđe

Glas nedelje

SINA

SNAGA


20. Aug 2000 19:30 (GMT+01:00)

Horoskop za ponedeljak

OVAN BIK BLIZANCI
Borite se i maltretirate, a ne vidite rezultate, pa se nervirate. Želite sve sad i odmah. Sve Vam teško pada i izigravate mučenika. Imate želju da se nekom jadate. Danas ujedate sve. Na emotivnom planu su mogući nagli obrti situacije koji dovode do stresova i rastanaka. Ponekad je bolje nešto što nije kako treba, preseći, nego živeti u neizvesnosti. Jedna osoba Vas je koštala živaca. Nervoza je pojačana, jer želite nešto da rešite. Sebe ste precenili, ali sada ne možete da odustanete, pa se izlažete prekomernom trudu. Niste baš raspoloženi da se zamarate novim obavezama.

 

RAK LAV DEVICA
U svom ste elementu, sa prijateljima. Faza samoće je prebrođena. Ne znači da uskoro neće biti ponovo u igri, ali za sada najbolje funkcionišete u timu. Maštate o ljubavi i strasti. Krenite u akciju! Dodatno se uzbuđujete i nervirate. Na udaru je slaba tačka - srce ili pluća. Iako ste nešto važno rešili, iako možete da odahnete, ponovo se dešavaju stvari koje izmiču kontroli. Ipak, uskoro sve dobro. Ulažete svu snagu da biste rešili problem. Morate ublažiti želju za dominacijom i agresivnost: uz taktičnost i lukavost, pre postižete cilj. U igru ubacite svoje oružje - umiljatost i neće biti smetnji.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Uložite dodatni napor, da biste rešili izvesnu situaciju. Razdražljivi ste. Čim nešto malo zaškripi, počinje da Vas hvata panika. Trenutno je situacija postala alarmantna i morate da zasučete rukave. Zbog čega ste potišteni? Ko je to uspeo da Vas naljuti? Stanje nezadovoljstva je trajan proces, pa ste na kraju živaca. Shvatili ste u čemu je problem, doneli definitivnu odluku, ali treba vreme za rešenje. Malaksalost i nejasnoća, aktuelni događaji, mogu Vam pokvariti raspoloženje. Ne sekirajte se, već pokušajte da odradite svoj deo. Ostale stvari ne bi trebalo da Vas se dotiču. Šta bude biće. Pazite na zdravlje.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Razdražljivi ste zbog oslabljenog imuniteta i pojačane sklonosti ka infekcijama. Mogući su propusti, kao posledica nedostatka volje i lošeg sagledavanja stanja. Pokušajte da pročistite organizam. Sve što budete radili ići će sporo i mukotrpno. Pošto imate ovu informaciju, biće Vam lakše. Ukoliko neke stvari, koje mogu da sačekaju povoljniji momenat, odložite - smanjićete nerviranja. Lako možete sami sebi postati neprijatelj, ukoliko budete hteli da istražujete nešto što nije za istraživanje. Sumnjičavi ste u odnosu prema partneru, ali tešite se, i on je prema Vama. Dodatni troškovi.

vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za ponedeljak

19:36h

Princ Vilijam studira

19:51h

Meg Rajan se vratila mužu Denisu Kvejdu

19:58h

Princeza Stefani ponovo s bivšim mužem

19:59h

Kruševac išaran grafitima

     


     


FastCounter by LinkExchange