[an error occurred while processing this directive]  

Izdaje NIP „GLAS” a.d.
„GLAS JAVNOSTI“ d.d.

Vlajkovićeva br. 8, Beograd, Jugoslavija

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Četvrtak, 17. avgust 2000.

 
 
[an error occurred while processing this directive]
 

rubrike

politika

društvo

ekonomija

svet

hronika

reportaža

kultura

sport

feljton

intervju

slobodno vreme

   
 

video galerija

[an error occurred while processing this directive]


Glavni meni:
 -vesti dana
 -arhiva
 -vaša pisma
 -istorijat
 -redakcija
 -kontakt Kako da koristim ovaj sajt? Pošaljite nam pismo... Vesti dana Arhiva Vaša pisma Istorijat našeg lista Redakcija Stupite u kontakt sa nama


Links

Srpsko nasleđe

Glas nedelje

SINA

SNAGA


16. Aug 2000 19:30 (GMT+01:00)

Horoskop za četvrtak

OVAN BIK BLIZANCI

Ništa se značajno ne dešava što bi ovaj dan izdvojilo. Želja da budete glavni se nastavlja, što može dovesti do sukoba sa okolinom. Ako do toga dođe, Vi biste izvukli deblji kraj. Izbegnite to.

Razmišljate o lepšoj strani života i spremno u njoj uživate. Prija Vam komoditet, pa činite sve da Vam ga drugi omoguće. Smisao za umetnost je naglašen. Ići ćete na neki hepening. Ljubav i provod.

Ne budite previše sujetni ako želite da od izvesne situacije izvučete maksimum. Za divno raspoloženje morate zahvaliti partneru koji Vas nadahnjuje i direktno stimuliše. Veći izdatak. Lenji ste.

 

RAK LAV DEVICA

U svom ste elementu, što znači da nećete dozvoliti da Vam niko i ništa utiče na raspoloženje. Pokušaćete da se od svega distancirate i da sebično čuvate svoj duševni mir. Najzad ispravan stav.

Problem stoji i nema nikakve šanse da se pokrene. To Vas dovodi do ludila. Ukoliko se okrenete stvarima koje zahtevaju koncentraciju i strpljenje, postoji mogućnost da se psihički smirite.

Nervirate se zbog situacije na koju ne možete da utičete. Inače se dobro osećate, ali sitnica može da Vam pokvari raspoloženje. Drugi ne bi na to obraćali pažnju, ali Vi ste Devica! Budite optimista.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC

Smisao za estetiku je izražen, pa ćete se truditi da u tom stilu i funkcionišete. Bavite se umetnošću ili na indirektan način uživate u njoj. Prebrinuli ste veliku brigu, pa sad možete da se opustite i uživate.

Iako se nalazite u relativno teškom periodu, danas se odlično osećate. Uživate u naklonosti većeg broja ljudi, ali i prave osobe. Osećate se zaljubljeno i emotivno ispunjeno. Opreznije trošite novac.

Već nekoliko dana niste u formi, kao da Vam nešto nedostaje, ali ne znate šta. Konkretnih razloga nemate, ali ste neraspoloženi, nesigurni, teški sebi i drugima. Kad bolje razmislite, ima razloga za to.

 

JARAC VODOLIJA RIBE

Temeljni ste i istrajni i pomalo tvrdoglavi. Očekuje Vas naporan rad, što Vam nimalo ne smeta. Naprotiv, pomaže Vam da zaboravite probleme. Za sada o nečemu razmišljate, ali nije još vreme za to.

Nervoza. Zbog čega i zbog koga, to je individualno, ali da će masa stvari izmaći kontroli je evidentno. Pa kad je tako, pokušajte da spasete što se spasiti može. Budite obazrivi u komunikaciji, na poslu i u saobraćaju.

Kreativni ste. Vođeni strastima, nastojaćete da onome što radite date svoj pečat. Kad biste imali jasniju predstavu o željama, ne bi bilo problema. Prema drugima ste prestrogi, a prema sebi blagonakloni.


vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za četvrtak

   


     


FastCounter by LinkExchange