[an error occurred while processing this directive]  

Izdaje NIP „GLAS” a.d.
„GLAS JAVNOSTI“ d.d.

Vlajkovićeva br. 8, Beograd, Jugoslavija

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Sreda, 16. avgust 2000.

 
 
[an error occurred while processing this directive]
 

rubrike

politika

društvo

ekonomija

svet

hronika

reportaža

kultura

sport

feljton

intervju

slobodno vreme

   
 

video galerija

[an error occurred while processing this directive]


Glavni meni:
 -vesti dana
 -arhiva
 -vaša pisma
 -istorijat
 -redakcija
 -kontakt Kako da koristim ovaj sajt? Pošaljite nam pismo... Vesti dana Arhiva Vaša pisma Istorijat našeg lista Redakcija Stupite u kontakt sa nama


Links

Srpsko nasleđe

Glas nedelje

SINA

SNAGA


15. Aug 2000 19:30 (GMT+01:00)

Horoskop za sredu

OVAN BIK BLIZANCI
I dalje ste u fazi timskog rada i želje za priznanjima. Niko ne sumnja da ćete uspešno obaviti sve što ste naumili. Pošto se javlja želja za bliskošću, kad je partner u pitanju, ako je ne ostvarite, biće" belaja". Društveni život je bogat. Razmišljate o stvaranju udruženja ili o učlanjenju u neku organizaciju. Preosetljivo reagujete na okolinu, pa se morate u tom smislu korigovati. Ne shvatajte sve previše ozbiljno. Prema partneru se ponašate subjektivno, mislite da ste u pravu. Na poslovnom planu - bolji period: Iskoristite ga maksimalno. Uz minimum napora, ostvarićete maksimalne rezultate. Uživajte u svemu!

 

RAK LAV DEVICA
Stvarnost ne obećava mnogo, osim velikog rada. Za sve ćete morati da se potrudite. Planirate da na kratko negde otputujete i spojite korisno sa lepim. Tako ćete se oporaviti od stresova. Čuvajte se prevara. Zdravlje je ugroženo, što je postalo zabrinjavajuće. Na sve gledate crno, pošto ste se uplašili. Nema razloga za paniku, već pokušajte da negde otputujete. Promena bi Vam pomogla da izađete iz krize. Spremni ste za akciju. Dolazite do zaključka da nemate vremena za gubljenje i shodno tome postupate. Napredujete oslanjajući se isključivo na sebe. Stvar je više nego ispravna, jer nemate vajde od drugih.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Mogući su poslovni ili zdravstveni problemi. Još nije pravi momenat za njihovo definitivno saniranje, ali morate početi ozbiljnije da razmišljate. Moguće su alergije i druge bolesti zbog preosetljivosti. Izuzetno buran dan, bar kad je ljubav u pitanju. Dugo ste se osećali zapostavljeno ovu temu, ali je velika verovatnoća da sve uskoro nadoknadite i to sa kamatom. Prijatno društvo, možda i onaj pravi? Preosetljivi ste i nervozni kad je kuća u pitanju. Nervirate se zbog neplaniranih stvari. Uraditi nešto da ojačate nervni sistem, jer ako nastavite ovim tempom nećete daleko dogurati. Rezultat je gojaznost.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Pošto su mogući gubici, morate se pripremiti na ovu varijantu i učiniti sve da spasete što se spasti može. Ukoliko budete oprezni, imaćete minimalnu štetu ili ćete je izbeći. Napredujete na poslu. I dalje ste u periodu kada se može, i ne mora, aktivirati hronična bolest, pa je spremno sačekajte i učinite sve da je ublažite. Ako budete umereni, ishod će biti povoljan. Savetuje se psihički mir. Zbog čega se nervirate, kad i sami znate da to ničemu ne vodi? Morate uključiti razum ukoliko želite da iz izvesne situacije izažete na najbolji mogući način. Emocije Vam samo odmažu da dođete do cilja.

vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za sredu

      


FastCounter by LinkExchange