[an error occurred while processing this directive]      

I n t e r n e t   i z d a n j e

Četvrtak, 10. avgust 2000.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

Glavni meni:
 -vesti dana
 -arhiva
 -vaša pisma
 -istorijat
 -redakcija
 -kontakt Kako da koristim ovaj sajt? Pošaljite nam pismo... Vesti dana Arhiva Vaša pisma Istorijat našeg lista Redakcija Stupite u kontakt sa nama

Links

Srpsko nasleđe

Glas nedelje

SINA

SNAGA09. Aug 2000 16:42 (GMT+01:00)

Koštunica o bojkotu "Da živimo bolje"

Podgorica čuva svoju poziciju

BEOGRAD (Beta) - Kandidat udružene opozicije za predsednika SRJ, Vojislav Koštunica, ocenio je da su stranke vladajuće koalicije u Crnoj Gori odlučile da bojkotuju izbore kako bi sačuvale pozicije koje imaju, "ali da će zbog takve odluke "dugoročno gubiti".

alt= kompletan tekst...


09. Aug 2000 19:12 (GMT+01:00)

Hrer Balijan, šef Odeljenja za izbore Oebsa, tvrdi za "Glas"

Presudna ponuda vlasti u Beogradu

Za dolazak posmatrača najvažniji uslov jeste zadovoljavajuće medijsko stanje u SRJ

BEOGRAD - Oebs je više nego zainteresovan za praćenje predstojećih parlamentarnih i predsedničkih izbora u SRJ. Međutim, za dolazak posmatračke misije Oebsa na jugoslovenska birališta potrebno je mnogo više od puke želje, volje i interesovanja.

alt= kompletan tekst...


09. Aug 2000 15:56 (GMT+01:00)

Šta se dogodilo s velikim snabdevačima lekova posle uvođenja centralizovanog snabdevanja

Veledrogerije ostale bez posla

Nestale s tržišta kao da ih nikad i nije bilo. Niko ne reaguje, jer je sve prisutniji strah. Zbog gašenja veledrogerija, zaposleni ostaju bez posla

BEOGRAD - Ovo što se sada dešava s lekovima, veledrogerijama, apotekama, odnosno celokupnim zdravstvom, pod rukovodstvom novog ministra zdravlja Republike Srbije, predstavlja goli teror, odnosno najogoljeniju političku borbu u predizbornoj kampanji vladajuće koalicije. Najstrašnije od svega je da niko ne reaguje na postojeći tok događaja, a makar bi moralo Srpsko lekarsko društvo i Apotekarska komora. Strah se uvukao u ljude, pa ne treba da čudi što ni ja ne želim da mi se ime obelodani u novinama, pravdajući se analizira dešavanja u oblasti zdravstva vlasnik donedavno prestižne veledrogerije. Donedavno, jer ona više i ne postoji, kao ni sve druge.

alt= kompletan tekst...     


FastCounter by LinkExchange