[an error occurred while processing this directive]  

Izdaje NIP „GLAS” a.d.
„GLAS JAVNOSTI“ d.d.

Vlajkovićeva br. 8, Beograd, Jugoslavija

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Utorak, 8. avgust 2000.

 
 
[an error occurred while processing this directive]
 

rubrike

politika

društvo

ekonomija

svet

hronika

reportaža

kultura

sport

feljton

intervju

slobodno vreme

   
 

video galerija

[an error occurred while processing this directive]


Glavni meni:
 -vesti dana
 -arhiva
 -vaša pisma
 -istorijat
 -redakcija
 -kontakt Kako da koristim ovaj sajt? Pošaljite nam pismo... Vesti dana Arhiva Vaša pisma Istorijat našeg lista Redakcija Stupite u kontakt sa nama


Links

Srpsko nasleđe

Glas nedelje

SINA

SNAGA


07. Aug 2000 19:30 (GMT+01:00)

Horoskop za utorak

OVAN BIK BLIZANCI
Prija Vam rad u timu. Uspešni ste i željni priznanja. Opasnost se može javiti u vidu nerealnih planova i virusnih infekcija. Možete na to da utičete, pa neće biti problema. Partnera zamarate optužbama. Suviše idealizujete voljenu osobu, pa se zna šta se u tom slučaju dešava. Pošto Vas Saturn upozorava da budete strpljivi, poslušajte njegov savet. Ništa ne rešavate naprečac, pogotovo ne u ljubavi. Nalazite se pred ozbiljnim problemom, pa ste neraspoloženi i depresivni. Povlačite se u sebe ne želeći da o tome ni sa kim raspravljate. Zvezde su odgovorne za loše raspoloženje. Prolazno je!

 

RAK LAV DEVICA
Sve što budete danas radili, radićete iz ljubavi. Ukoliko se jave ljubomora i posesivnost, shvatite to kao normalnu pojavu. Ta osećanja su još uvek u granicama normale. Povedite računa da ne izmaknu kontroli. Prevazišli ste krizu, pa se odlično osećate. Želite iskreno, od sveg srca, da pokažete partneru svoju naklonost. On može biti iznenađen takvim Vašim stavom, jer ste do juče bili drukčiji. Krenite u akciju. Prijaju Vam mir i izolacija jer tako razmišljate o sebi i svom nervnom sistemu koji trpi pritisak sa strane. Analizirajući uzroke nezadovoljstva, shvatate da potiču od drugih. Promenite se Vi, lakše je.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Opustili ste i odmorili, kad iskrsavaju problemi. Nikako ne možete da se složite sa nekim partnerovim pogledima, čak pokušavate da se od njih totalno udaljite. Mogući zdravstveni problemi. Nije Vam lako. Potišteni ste s razlogom pre svega zbog zdravlja, pa onda i događanja vezanih za voljenu osobu. Pošto do svega dolazite mukotrpno, eto odgovora i na ova Vaša nezadovoljstva. Vreme radi za Vas. Sve zavisi u kakvom društvu provodite dan. Ukoliko se budete družili sa nervoznim osobama, one će lako preneti na Vas svoje stanje. Zato se trudite da izbegnete sve situacije i ljude koji Vas opterećuju.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
O nečemu nemate jasnu predstavu. Želite da budete voljeni, ali svojim arogantnim stavom stvarate jaz između sebe i partnera. Pogrešno razmišljate ako mislite da Vas on čita. On je u drugim vodama. Funkcionišete u svom stilu. Polazi Vam za rukom da vladate situacijom, da budete šarmantni i rado viđeni u društvu. Ponašate se kao da nemate problema, ali priznaćete da ih imate preko glave. U nekoga ćete se razočarati. Drugi bi to daleko mirnije podneli, ali Vi se nervirate za nepažnju i krivite sebe. Problem leži u tome što se teško prilagođavate svemu, a posebno okolini. Vi želite obrnuto.

vesti po rubrikama

^slobodno vreme

15:55h

Prva pomoć: kako otkloniti male smetnje koje mogu pokvariti odmor

16:05h

Kafopijama preti artritis

19:30h

Horoskop za utorak

20:15h

Lopov sam sebe prijavio

20:25h

Dirali kitove, preti im zatvor

20:45h

Zloupotreba katastrofalnih poplava u Brazilu

20:55h

Eksponat filmskog režisera razočarao Njujorčane

21:05h

Oterao ženu zaraženu sidom

21:15h

I tenor Bočeli na meti poreznika

21:20h

Ukrao samo jednu marku

21:35h

U Italiji klima "poludela" - Sneg u avgustu

      


FastCounter by LinkExchange