[an error occurred while processing this directive]      

I n t e r n e t   i z d a n j e

Sreda, 2. avgust 2000.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

Glavni meni:
 -vesti dana
 -arhiva
 -vaša pisma
 -istorijat
 -redakcija
 -kontakt Kako da koristim ovaj sajt? Pošaljite nam pismo... Vesti dana Arhiva Vaša pisma Istorijat našeg lista Redakcija Stupite u kontakt sa nama

Links

Srpsko nasleđe

Glas nedelje

SINA

SNAGA01. Aug 2000 19:28 (GMT+01:00)

Na pomolu preokret posle susreta Đukanović - Olbrajt

Crna Gora ipak izlazi na izbore?

Đukanović: Konačnu odluku doneće vladajuća koalicija

PODGORICA (Beta) - Crnogorski predsednik Milo Đukanović izjavio je u utorak nakon razgovora u Rimu sa američkim državnim sekretarom Madlen Olbrajt da će odluku o izlasku na savezne parlamentarne i predsedničke izbore u Jugoslaviji doneti stranke članice vladajuće koalicije u Crnoj Gori.

alt= kompletan tekst...


01. Aug 2000 17:49 (GMT+01:00)

"Glas" istražuje: Zašto su teroristi navalili na Srbiju

Vikend atentatori

Šta je svrha pobedničkog trijumfalizma posle neutralizacije još jedne grupe avanturista?

Evo nama nove terorističke grupe koja je u Srbiju ušla tajno, s najcrnjim namerama. Paorsko-prigradska grupa iz "Ose" je osuđena, pripadnicima "Pauka" tek treba da se sudi. Izgleda, međutim, da zaista važi ono standardno upozorenje, začeto u negovanoj realsocijalističkoj paranoji: neprijatelj nikada ne miruje. U takvim okolnostima neizbežna je budnost i ministra Matića koji se specijalizovao za neutralisanje inače neuspešnih ubilačkih pokušaja. Sve tri sumnjive družine, naime, imale su u svom opisu poslova "nakanu" da nasrnu na život i telo predsednika SRJ, Slobodana Miloševića.

alt= kompletan tekst...


01. Aug 2000 17:11 (GMT+01:00)

Kako izdržati propagandni tajfun vladajućih partija

Opoziciji omeđen etar već u startu

U nekim izbornim jedinicama etar potpuno "očišćen", druge se drže podalje od izborne galame, ali i poprilične zarade tim povodom. Preostali će pokušati da dobiju izbornu bitku snagom motiva, istine i argumenata

BEOGRAD - Ovu predizbornu kampanju Srbija dočekuje sa više od 500 radio i tv stanica u 160 opština i gradova (bez Kosova) i u 26 izbornih jedinica.

alt= kompletan tekst...     


FastCounter by LinkExchange