[an error occurred while processing this directive]  

Izdaje NIP „GLAS” a.d.
„GLAS JAVNOSTI“ d.d.

Vlajkovićeva br. 8, Beograd, Jugoslavija

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Utorak, 1. avgust 2000.

 
 
[an error occurred while processing this directive]
 

rubrike

politika

društvo

ekonomija

svet

hronika

reportaža

kultura

sport

feljton

intervju

slobodno vreme

   
 

video galerija

[an error occurred while processing this directive]


Glavni meni:
 -vesti dana
 -arhiva
 -vaša pisma
 -istorijat
 -redakcija
 -kontakt Kako da koristim ovaj sajt? Pošaljite nam pismo... Vesti dana Arhiva Vaša pisma Istorijat našeg lista Redakcija Stupite u kontakt sa nama


Links

Srpsko nasleđe

Glas nedelje

SINA

SNAGA


31. Jul 2000 19:30 (GMT+01:00)

Horoskop za utorak

OVAN BIK BLIZANCI
Naredni događaji nagoveštavaju lepe stvari kad su ljubav, strast i deca u pitanju. Vaša razmišljanja na tu temu su više nego konkretna, ali ne zanemarujte ni posao. Moguć je dobitak u igri na sreću. Iako ste srećni, zadovoljni i zaljubljeni, nemojte se previše zanositi. Mogući su stambeni problemi ili neočekivani kućni radovi. Razmišljate da neke poslovne obaveze obavljate u svom stanu. Maštate o dalekim krajevima i putovanjima. Odlična kompenzacija za nešto što ne možete da realizujete. Čak i zanimanje za natprirodne teme ima sličan uzrok. Budite oprezni u saobraćaju.

 

RAK LAV DEVICA
Odličan dan za ljubav i rešavanje tekućih pitanja. Srećni ste i zadovoljni. Jedan Lav Vam šalje emotivnu poruku, a Vi na nju burno reagujete. Posvećeni ste poslu, a finansijska situacija se popravlja. Ranjivi ste i nesigurni. U zagrljaju voljene osobe pokušavate da nađete lek za svoju napaćenu dušu. Pošto Vam je ljubav glavna pokretačka snaga, smirenje nalazite u društvu osobe koju obožavate. Mogući su psihički problemi i nezadovoljstva. Imate osećaj da ne vredite, bar ne onoliko koliko trenutne okolnosti od Vas zahtevaju. Samoća je jedini spas. Očekuje Vas izvesna vrsta izolacije.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Za zadovoljstvo morate zahvaliti svim ljudima koji Vas vole. Oni se svojski trude da Vam udovolje i pomognu da se oporavite od neprijatnih događaja iz prošlosti. Opustite se i uživajte u tihoj sreći. Očekujete promenu posla ili sticanje priznanja. Dan je u tom smislu uspešan, mada se rezultati neće odmah videti. Mnoge Škorpije će zahvaljujući pomračenju Sunca, ući u period promene statusa. Spremate se ili ste već krenuli na odmor. Srećni ste što ćete barem na kratko promeniti svakodnevno okruženje. Maštate o novim poznanstvima ili avanturama. Želite da ugodite sebi i drugima.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Neki planovi padaju u vodu. Situacija zahteva da joj se prilagodite, što je za Vas izuzetno teško. Delimičan razlog za inertan stav leži u aktiviranju hronične bolesti. Metabolizam je na udaru. Neka Vas ne iznenade bračni nesporazumi. Izvesnu situaciju ćete prebroditi, ali po cenu nerviranja. Ukoliko vodite sudski spor, rešenje kasni što može imati i dobru stranu. Budite oprezni. Problem rešavate samo delimično. Nov posao je još uvek aktuelan, ali i zdravstveni problemi. Ozbiljan pristup stvarima loše utiče na zdravlje. Nervi su Vam ugroženi. Neophodno opuštanje.

vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za utorak

19:40h

Novi dijetetski hit za ljubitelje slatkiša

19:45h

Osam saveta kako blagovremeno ojačati imuni sistem

19:50h

Čašica dnevno za bistar um u starosti

19:55h

"Stop" za farmerke

      


FastCounter by LinkExchange