[an error occurred while processing this directive]  

Izdaje NIP „GLAS” a.d.
„GLAS JAVNOSTI“ d.d.

Vlajkovićeva br. 8, Beograd, Jugoslavija

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Subota, 29. jul 2000. - Nedelja, 30. jul 2000.

 
 
[an error occurred while processing this directive]
 

rubrike

politika

društvo

ekonomija

svet

hronika

reportaža

kultura

sport

feljton

intervju

slobodno vreme

   
 

video galerija

[an error occurred while processing this directive]


Glavni meni:
 -vesti dana
 -arhiva
 -vaša pisma
 -istorijat
 -redakcija
 -kontakt Kako da koristim ovaj sajt? Pošaljite nam pismo... Vesti dana Arhiva Vaša pisma Istorijat našeg lista Redakcija Stupite u kontakt sa nama


Links

Srpsko nasleđe

Glas nedelje

SINA

SNAGA


28. Jul 2000 19:30 (GMT+01:00)

Horoskop za subotu i nedelju

OVAN BIK BLIZANCI
Iskoristite povoljne mogućnosti da uradite ono što ste planirali. Pravi je momenat za realizaciju svih ideja, jer Vam položaj planeta otvara mnoga vrata. Vredni ste i energični. Srećno! Osećate se egzaltirano i lako. O ljubavi i seksu razmišljate na sebi svojstven način. Ukoliko manje planirate, a više radite neće biti problema. U protivnom, voljena osoba će dići ruke od Vas. Razmišljate na krajnje kreativan način, što je za pohvalu. Pošto postoji opasnost od povreda iz nehata, morate biti smireniji i pažljiviji. Očekuju vas prijatni ljubavni susreti i iznenađenja.

 

RAK LAV DEVICA
Zadovoljni ste i ispunjeni. Mesec, koji boravi u sazvežđu Raka, pojačava Vašu emotivnost ali i želju za porodičnim druženjem. Niste baš tako jednostavni, kakvim Vas okolina na prvi pogled doživljava. Muški pripadnici znaka kreću u osvajačke pohode i doživljavaju nezaboravne trenutke. Želite da se družite sa ljudima koji imaju slične životne stavove. Predusretljivi ste i želite nekom da pomognete. I dalje primat dajete lepšoj strani života. Uživate u ljubavi, umetnosti, sedeljkama, ćaskanjima. Pošto zvezde ukazuju na opasnost od povreda, budite oprezni i pokušajte da to sprečite. Zadovoljni ste.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Funkcionišete pod prilivom strasti. LJubavni život buja, što treba na adekvatan način iskoristiti. Dan je povoljan za konsolidovanje emotivne veze. Vaša burne emocije iznenadiće partnera. Napokon Vas je sve sustiglo. Osećate se bolesnim jer ste se preforsirali. Zato se danas savetuju odmor, pasivnost i okretanje ka duhovnim temama. To je jedini način da uspešno sanirate problem. Ključna reč dana je partnerstvo. Izuzetno uspešno funkcionišete u timu. Negujete društvene kontakte, vodite živahnu prepisku, započinjete značajne veze. Vladate situacijom u svakom pogledu.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Problemi su postali prošlost ili Vam se to bar čini. Prijatan dan, praćen lepim događanjima. Mnogi pripadnici ovog znaka će uspeti da prevaziđu ljubavne nesporazume. Uspešan početak novih poslova. Ono što je u celoj stvari dobro jeste Vaša fleksibilnost u određenoj situaciji. Suviše brzo donosite odluku da se nekome prilagodite, jer iz toga izvlačite maksimum koristi. Nova poslovna šansa. Izvestan problem uspešno rešavate, pa možete da odahnete. Ne želite da oko njega stvarate preveliku famu, iz straha da Vas okolina može pogrešno protumačiti. Važno je da Vi znate gde grešite!

vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za subotu i nedelju

19:40h

Test: Jeste li stvoreni da budete šef?

      


FastCounter by LinkExchange