[an error occurred while processing this directive]  

Izdaje NIP „GLAS” a.d.
„GLAS JAVNOSTI“ d.d.

Vlajkovićeva br. 8, Beograd, Jugoslavija

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Subota, 29. jul 2000. - Nedelja, 30. jul 2000.

 
 
[an error occurred while processing this directive]
 

rubrike

politika

društvo

ekonomija

svet

hronika

reportaža

kultura

sport

feljton

intervju

slobodno vreme

   
 

video galerija

[an error occurred while processing this directive]


Glavni meni:
 -vesti dana
 -arhiva
 -vaša pisma
 -istorijat
 -redakcija
 -kontakt Kako da koristim ovaj sajt? Pošaljite nam pismo... Vesti dana Arhiva Vaša pisma Istorijat našeg lista Redakcija Stupite u kontakt sa nama


Links

Srpsko nasleđe

Glas nedelje

SINA

SNAGA

28. Jul 2000 19:25 (GMT+01:00)

UO Crvene zvezde uputio otvoreno pismo Radio televiziji Srbije

"RTS ima zle namere!"

Upravni odbor Crvene zvezde uputio je i otvoreno pismo Informativnom programu Radio televizije Srbije u kome se "ne ulazeći u namere i tendencije komentara objavljenog u TV dnevniku izražava zaprepašćenje načinom na koji je učinjen osvrt na utakmicu Crvena zvezda - Torpedo".

Članovi UO Crvena zvezda takođe pitaju odgovorne na RTS "ko i zašto zloupotrebljava ekran i služi se prizemnom izmišljotinom "priča se" ili "verovatno" da bi osudio Crvenu zvezdu kako se ni 24 časa posle događaja ne oglašava".

U pismu se podvlači da su "sastavljači prizemnog i tendencioznog komentara" hteli da blate ugled kluba i pokazali nepoznavanje činjenica i epiloga pri pominjanju utakmice Jugoslavija-Hrvatska, uključujući tu i zvanične stavove organa reda, bezbednosti i veštaka.

Uz opasku da se već godinama Sportski program RTS odnosi prema Crvenoj zvezdi kao prema stranom telu, sa mnogo zle namere, UO Crvene zvezde konstatuje da je "poslednji komentar tempiran da klubu nanese novi nizak udarac i da je prevršena svaka mera. Uz energično odbijanje ovakvih komentara Crvena zvezda ustaje u odbranu svog rada i vrednosti od interesa za našu zemlju".

B.C.

 

U subotu provera na Lionu

Fudbaleri Crvene zvezde u subotu će na Lionu protiv Hajduka imati proveru snage uoči revanša sa Torpedom. Trener Slavoljub Muslin odmoriće igrače koji su izneli teret dosadašnjih evropskih mečeva.
- Na Lionu će šansu dobiti igrači koji su se kasnije uključili u trenažni proces, dakle, braća Bunjevčević, Aćimović, Zorić i Stojanović. Takođe, igraće i igrači koji su do sada imali manju minutažu. Od svih ću zahtevati da u visokom ritmu odigraju svih 90 minuta - istakao je Muslin.

Bez Lerinca u Gruziji?

U 40. minutu protiv Torpeda teren je napustio Leo Lerinc. Povreda nije teže prirode, ali hoće li Zvezdin umetnik biti u stroju za Gruziju?
-U subotu ujutro je bio na terapiji i kasnije trčao. Još oseća bol i videćemo kako će se razvijati situacija sa povredom. U svakom slučaju nećemo rizikovati - najavljuje Muslin da će Lerinc verovatno preskočiti Kutaisi.

Na put u utorak

Na revanš meč drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Torpeda fudbaleri Crvene zvezde polaze u utorak u jutarnjim časovima. U gruzijskom Kutaisiju crveno-beli će trenirati u večernjim časovima, a utakmica je zakazana za sredu u 20 sati po tamošnjem, odnosno 17 po našem vremenu. TV prenos iz Kutaisija još je neizvestan.


vesti po rubrikama

^sport

15:20h

Predrag Mijatović: Želim i hoću plavi dres!

15:29h

Trener Partizana Ljubiša Tumbaković: Nema više sentimentalnosti

15:31h

U nedelju se vozi VN Nemačke: Svi za Šumahera

19:22h

Upravni odbor Crvene zvezde reagovao posle nemilih scena

19:25h

UO Crvene zvezde uputio otvoreno pismo Radio televiziji Srbije

23:15h

Poraz mladih košarkaša na startu EP u Ohridu

23:28h

Svetski rekord Trine Hatestad

23:35h

Žreb grupa olimpijskog turnira za odbojkaše

      


FastCounter by LinkExchange