[an error occurred while processing this directive]      

I n t e r n e t   i z d a n j e

Petak, 28. jul 2000.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

Glavni meni:
 -vesti dana
 -arhiva
 -vaša pisma
 -istorijat
 -redakcija
 -kontakt Kako da koristim ovaj sajt? Pošaljite nam pismo... Vesti dana Arhiva Vaša pisma Istorijat našeg lista Redakcija Stupite u kontakt sa nama

Links

Srpsko nasleđe

Glas nedelje

SINA

SNAGA27. Jul 2000 17:03 (GMT+01:00)

Savezni, lokalni i izbori za prvog čoveka SR Jugoslavije zakazani za 24. septembar

Milošević predsednik još dva meseca

BEOGRAD - Predsednik Veća građana, Milomir Minić, raspisao je izbore za predsednika SRJ, javio je Tanjug. Izbori za predsednika Republike održaće se 24. septembra 2000. godine. Rokovi za izborne radnje počinju da teku od 27. jula 2000. godine.


27. Jul 2000 17:21 (GMT+01:00)

Predsednički izbori u očima Instituta društvenih nauka u Beogradu

Zrelo za Koštunicu?

Izjednačena borba predsednika SRJ s Đukanovićem i Đinđićem. Najniži rejting Vuka Draškovića. Šešelj bez šanse protiv Miloševića

BEOGRAD (Beta) - Predsednik DSS-a, Vojislav Koštunica, porazio bi na predsedničkim izborima aktuelnog predsednika SRJ Slobodana Miloševića, pokazalo je istraživanje javnog mnjenja koje je za agenciju Beta ovog meseca sproveo Institut društvenih nauka u Beogradu. Takav rezultat usledio bi samo pod uslovom da Koštunica dobije podršku celokupne udružene opozicije.

alt= kompletan tekst...

27. Jul 2000 18:26 (GMT+01:00)

Posle tuče sa policijom na "Marakani"

Privedeno 150 "delija"

BEOGRAD - Beogradska policija je tokom intervencije u sredu na fudbalskoj utakmici između Crvene zvezde i gruzijskog Torpeda privela 151 osobu, dok je u incidentu povređeno 12 policajaca od kojih jedan teže, dok je lakše povrede zadobilo 12 građana, saopštio je SUP u Beogradu.

alt= kompletan tekst...     


FastCounter by LinkExchange