[an error occurred while processing this directive]  

Izdaje NIP „GLAS” a.d.
„GLAS JAVNOSTI“ d.d.

Vlajkovićeva br. 8, Beograd, Jugoslavija

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Četvrtak, 27. jul 2000.

 
 
[an error occurred while processing this directive]
 

rubrike

politika

društvo

ekonomija

svet

hronika

reportaža

kultura

sport

feljton

intervju

slobodno vreme

   
 

video galerija

[an error occurred while processing this directive]


Glavni meni:
 -vesti dana
 -arhiva
 -vaša pisma
 -istorijat
 -redakcija
 -kontakt Kako da koristim ovaj sajt? Pošaljite nam pismo... Vesti dana Arhiva Vaša pisma Istorijat našeg lista Redakcija Stupite u kontakt sa nama


Links

Srpsko nasleđe

Glas nedelje

SINA

SNAGA


26. Jul 2000 19:30 (GMT+01:00)

Horoskop za četvrtak

OVAN BIK BLIZANCI
Osećate snažnu potrebu da se izborite za nešto do čega Vam je stalo izborite. Hrabri ste i marljivi. Nižete uspehe, kako na poslovnom planu, tako i na emotivnom. Naglašena potreba za materijalnim bogatstvom. U totalnom ste haosu, razapeti između želja i mogućnosti. Očekuje Vas nekoliko sličnih dana, koji Vas lako mogu izbaciti iz ravnoteže. Dobar period za bavljenje poslovima koji zahtevaju koncentraciju. Današnji dan biće u znaku novina i želja za promenom. Događaji se ne odvijaju željenom brzinom, ali neka Vas to ne obeshrabri, shvatite to kao neminovnost. Mogući su naleti depresije i nezadovoljstva.

 

RAK LAV DEVICA
Misaoni proces je produbljen, želja za usavršavanjem naglašena. U očekivanju ste novog posla ili putovanja. Pošto je sve još neizvesno, osećate potrebu da na miru analizirate situaciju. Budite strpljivi. Muški pripadnici ovog znaka su uspešniji kada su ljubav i avanture u pitanju. Žene Lavice isuviše strahuju da ne budu povređene, pa se teže prepuštaju osećanjima. Galantni ste i velikodušni. Težak aspekt Merkura sa Saturnom podnosite lakše od drugih. Istrenirani ste da budete strpljivi i da mirno čekate svojih pet minuta. Pošto prednost dajete radu i razmišljanju, nema nikakvih problema.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Nekim događanjima ste dali više značaja nego što zaslužuju. Pošto ste po prirodi idealista, teško da danas možete biti zadovoljni. Pokušajte da se osamite i malo preispitate svoje stavove. Uzbudljiv period se nastavlja. Želja za dokazivanjem je naglašena. Moguće su i svađe sa voljenom osobom. Barem Vam nije dosadno. Bilo bi dobro da se malo kontrolišete i pokušate da nađete mir. Pokušavate da prikrijete nemir i strahove. Osećate se blago rečeno sputano. Kao da su Vam ruke vezane. Reagujete na nezadovoljstvo tako što kritikujete druge. Ništa Vam nije dovoljno dobro.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Stvari se prebrzo odvijaju. Imate utisak da Vas je malo pregazilo vreme. Morate se uključiti u savremene trendove i funkcionisati na moderan način. Istina, nije lako menjati navike, ali... Srećni ste i zadovoljni. Funkcionišete na najbolji mogući način, Vaše dobre osobine dolaze do izražaja. Imaćete sreće ne samo u ljubavi nego i u finansijskim transakcijama. Budite umereni! Neka Vas ne iznenadi susret sa starom ljubavi ili doživljavanje neke nove burne romanse. Zvezde su Vam naklonjene, bar kada su emocije u pitanju. Očekuje vas prijatno druženje. Zaboravite na stare strahove!

vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za četvrtak

      


FastCounter by LinkExchange