[an error occurred while processing this directive]  

Izdaje NIP „GLAS” a.d.
„GLAS JAVNOSTI“ d.d.

Vlajkovićeva br. 8, Beograd, Jugoslavija

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Utorak, 25. jul 2000.

 
 
[an error occurred while processing this directive]
 

rubrike

politika

društvo

ekonomija

svet

hronika

reportaža

kultura

sport

feljton

intervju

slobodno vreme

   
 

video galerija

[an error occurred while processing this directive]


Glavni meni:
 -vesti dana
 -arhiva
 -vaša pisma
 -istorijat
 -redakcija
 -kontakt Kako da koristim ovaj sajt? Pošaljite nam pismo... Vesti dana Arhiva Vaša pisma Istorijat našeg lista Redakcija Stupite u kontakt sa nama


Links

Srpsko nasleđe

Glas nedelje

SINA

SNAGA


24. Jul 2000 19:30 (GMT+01:00)

Horoskop za utorak

OVAN BIK BLIZANCI
Iako posedujete natprosečnu snagu, nećete lako isplivati iz problema. Zbog pojačane nervoze naglašena je opasnost od povreda, ne samo fizičkih nego i psihičkih. A one su mnogo opasnije i bolnije. I dalje funkcionišete pod snažnim emotivnim nabojem i nesvesno stvarate konfuziju kod partnera. U zabludi ste ako mislite da ste rešili sve ljubavne probleme. Raspoloženje je promenljivo. Neki događaji počinju da Vas zabrinjavaju jer poprimaju nekontrolisane razmere. Razum može da zataji baš kad su lični interesi u pitanju. Kad je reč o drugima, objektivniji ste i lako delite savete.

 

RAK LAV DEVICA
Prijatan dan, nema šta! Šarmirate voljenu osobu šireći sreću na sve strane. Mnoge pripadnice ovog znaka će doživljavati izuzetno prijatne i značajne trenutke. Ni muškarci se ne mogu požaliti. Zaljubljeni ste, zračite optimizmom. Još ako ste te sreće da imate pored sebe nežnog partnera... Mali broj pripadnika znaka može očekivati zdravstvene probleme izazvane pomalo "razuzdanim" ponašanjem. Problemi počinju da se naziru, ali ćete ih Vi dočekati spremno. Uvek volite da se obezbedite, pa ćete maksimum razuma uključiti u igru. Svaka Vam čast, zahvaljujući logici rešavate mnoge ozbiljne stvari.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Izuzetno prijatan dan u svakom pogledu. Osećate se fantastično jer je situacija pod strogom kontrolom. Ono do čega Vam je stalo imate na pretek, ljubav bližnjih i novac. Priliv energije čini Vas snažnim. Bićete u situaciji da vodite veliku poslovnu bitku. Postižete uspeh, ali njegova cena je visoka. Zdravlje može biti dovedeno u pitanje jer u sve što radite unosite celog sebe. Razmislite da li Vam se to isplati? Teško vam pada žrtvovanje zbog drugih. Mogući su i zdravstveni problemi. Preterano ste angažovani, ali u radu više ne nalazite zadovoljstvo. Neki lični problem rešavate posle dugog razmišljanja.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Tešku situaciju delite sa drugima. Tešite se, jer niste usamljeni i imate podršku osoba do kojih Vam je stalo. Moguća su nova poznanstva i iskustva, ali i nezgode u javnim istupanjima. Budite oprezni. Srećan dan. Rizikujete i dobijate. U takvoj situaciji Vi ste na svom terenu. Nije Vam dosadno, okolnosti nagoveštavaju velike i burne preokrete praćene uspehom. Imate moralnu i materijalnu podršku. Funkcionišete rukovođeni snažnim emocijama. Mogući su nagli izlivi ljubavnih impulsa i fatalni susreti. Osećate potrebu da uživate jer ste svesni da Vam se slične stvari ne dešavaju često. U pravu ste.

vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za utorak

      


FastCounter by LinkExchange