[an error occurred while processing this directive]  

Izdaje NIP „GLAS” a.d.
„GLAS JAVNOSTI“ d.d.

Vlajkovićeva br. 8, Beograd, Jugoslavija

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Ponedeljak, 24. jul 2000.

 
 
[an error occurred while processing this directive]
 

rubrike

politika

društvo

ekonomija

svet

hronika

reportaža

kultura

sport

feljton

intervju

slobodno vreme

   
 

video galerija

[an error occurred while processing this directive]


Glavni meni:
 -vesti dana
 -arhiva
 -vaša pisma
 -istorijat
 -redakcija
 -kontakt Kako da koristim ovaj sajt? Pošaljite nam pismo... Vesti dana Arhiva Vaša pisma Istorijat našeg lista Redakcija Stupite u kontakt sa nama


Links

Srpsko nasleđe

Glas nedelje

SINA

SNAGA


23. Jul 2000 19:30 (GMT+01:00)

Horoskop za ponedeljak

OVAN BIK BLIZANCI

Puni ste snage koju trošite na razne fizičke aktivnosti. Budite oprezni jer je opasnost od povreda pojačana. Mogućnost zarade kroz ulaganje u razne berzanske transakcije. Emotivno zadovoljstvo!

Imate osećaj kao da Vam je kamen pao sa srca, oslobodili ste se ljubavne zavisnosti pa možete normalno da dišete. Prikupite snagu za nov nalet emocija, koji će biti daleko opasniji i pogubniji.

Pošto ste se naodmarali i nauživali možete da se bacite na posao. Ukoliko ste na odmoru po glavi Vam se motaju neke ideje koje se tiču promene posla ili novih poslovnih projekata. Opustite se.

 

RAK LAV DEVICA

Nesvesna crta karaktera stupa na scenu. Ukoliko se ne udubite u neke svoje postupke i ne razmislite šta se to sa Vama dešava, mogući su problemi. Emotivnost je naglašena. Harmonični odnosi sa okolinom.

Osećate se voljenim, za što treba da zahvalite partneru, koji Vas obasipa nežnošću. Zračite ljubavlju, srećom i harmonijom i sa vedrinom gledate na život. U fazi ste velikih životnih promena .

Sve je u znaku posla i pravljenja planova vezanih za taj segment Vašeg života. Postavlja se pitanje zbog čega toliko volite da radite? Kad se radi o nečem drugom, manje ste uspešni, a više nesigurni.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC

Situacija se iskristalisala i znate na čemu ste. Rešili ste problem, koji je nastao između Vas i partnera, pa možete da predahnete. Uživajte u svakom trenutku, onako kako to samo Vi umete.

Budite oprezni u saobraćaju i javnom životu uopšte, jer su moguće povrede i skandali. Imate višak energije, koju nesebično trošite. Ne preterujte u fizičkom iscrpljivanju. Prepustite se emocijama!

Bićete u situaciji da nekome učinite uslugu, što će Vam se višestruko isplatiti. Iako ništa ne radite iz računa, dobro se dobrim vraća. Intuicija je pojačana. Zadovoljni ste i dobro raspoloženi.

 

JARAC VODOLIJA RIBE

Nerviranja su za Vama. Imali ste prilično burne trenutke ili ste ih Vi tako doživljavali. Sada ste u fazi kratkog predaha i regeneracije. Pokušajte da normalizujete odnose sa partnerom i okolinom.

U zagrljaju voljene osobe doživljavate nezaboravne trenutke. Želja za umetničkim doživljajima jeste pojačana. Svesni ste da sami sebi najbolje možete da udovoljite, mada partner misli suprotno.

Danas ćete biti u situaciji da činite usluge i pomažete drugima. Neka Vas ne iznenade pojačana intuicija i interesovanje za okultne teme. Maštate o velikim promenama i pravite planove za budućnost.


vesti po rubrikama

^slobodno vreme

16:25h Kratak kurs o psihologiji muškaraca

16:34h

Četiri jednostavna saveta za muškarce amatere u peglanju

16:46h Skupa erotska zadovoljstva preko Interneta
16:53h Poslednja verzija Windowsa 9h
17:05h Prodajte "mercedese", vozite se "jugom"
17:13h Subotičani nemaju problema samo s lopovima

19:30h

Horoskop za ponedeljak

   


     


FastCounter by LinkExchange