[an error occurred while processing this directive]  

Izdaje NIP „GLAS” a.d.
„GLAS JAVNOSTI“ d.d.

Vlajkovićeva br. 8, Beograd, Jugoslavija

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Četvrtak, 20. jul 2000.

 
 
[an error occurred while processing this directive]
 

rubrike

politika

društvo

ekonomija

svet

hronika

reportaža

kultura

sport

feljton

intervju

slobodno vreme

   
 

video galerija

[an error occurred while processing this directive]


Glavni meni:
 -vesti dana
 -arhiva
 -vaša pisma
 -istorijat
 -redakcija
 -kontakt Kako da koristim ovaj sajt? Pošaljite nam pismo... Vesti dana Arhiva Vaša pisma Istorijat našeg lista Redakcija Stupite u kontakt sa nama


Links

Srpsko nasleđe

Glas nedelje

SINA

SNAGA


19. Jul 2000 19:30 (GMT+01:00)

Horoskop za četvrtak

OVAN BIK BLIZANCI
Puni ste entuzijazma i prosto zračite na okolinu. Iskoristite organizatorski talenat kako bi ostvarili željeni cilj. Finansijska situacija se popravlja a Vi se oporavljate od prošlih stresova. Na poslovnom planu su mogući zastoji. Pošto ne možete da se požalite na stvaralačku snagu koju imate na pretek lako rešavate sve probleme. Na emotivnom planu stvari još nisu najjasnije«. Danas je ljubav u prvom planu. Bili ste okrenuti praktičnim obavezama pa ste partnera malo zapostavili. Pravi je čas da sve nadoknadite. Ako se bavite umetnošću, spremni ste za stvaranje remek dela.

 

RAK LAV DEVICA
Rešavate enigmu zvanu »novac«. Društvo provodite u prijatnoj atmosferi okruženi zanimljivim osobama. Varnice sevaju na sve strane, tek da nije dosadno. Smehom razoružavate voljenu osobu, ali i ona Vas. Praktična crta karaktera je u drugom planu. Maštate iako znate da ste daleko od realizacije ideja. Tako kompenzujete nezadovoljstvo samim sobom. Neki Lavovi imaju probleme sa zdravlje. Preosetljivi ste. Ukoliko je bilo problema, oni su za Vama. Fantastično se osećate i uživate u svim sferama života. Za divno čudo posao je u drugom planu. Partner ili nova simpatija će Vam ovaj dan učiniti nezaboravnim.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC

Ušli ste u bolji period. Sreća Vam se smeši na svakom koraku. Pošto ste u dobroj formi nemate vremena da razmišljate o nevažnim stvarima. Nešto što je dugo «visilo u vazduhu« napokon će se rešiti.
Situacija zahteva maksimalan napor i sve činite kako bi bili na nivou. Mnogo radite, nervirate se jer želite priznanje. Poslovnim uspehom i svojim šarmom potpuno ste opčinili voljenu osobu. Raspored planeta na nebu nagoveštava putovanje. Ukoliko ne možete sebi da priuštite nešto skuplje, odlazak na kraći izlet nije loš. Dan je odličan za sve vrste komunikacije, učenje i bavljenje hobijem.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Ukoliko nešto želite morate okolini jasno staviti do znanja šta je to. Često dolazite u situaciju da Vas drugi ne razumeju, baš iz razloga što ne govorite otvoreno o svojim stavovima i željama. U raskoraku ste između želja i mogućnosti. Spuštanje iz sveta mašte u stvarnost je bolno. Raspoloženje je promenljivo a nesigurnost izražena. Potražite savet ili pomoć od nekog bliskog prijatelja. Situacija se okreće u Vašu korist. Iako ste postupali nepromišljeno, sve je dobro ispalo. Mnogim pripadnicima ovog znaka ukazuju se šanse za novi posao. Sklonost ka avanturama je naglašena.

vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za četvrtak

   


     


FastCounter by LinkExchange