[an error occurred while processing this directive]  

Izdaje NIP „GLAS” a.d.
„GLAS JAVNOSTI“ d.d.

Vlajkovićeva br. 8, Beograd, Jugoslavija

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Sreda, 19. jul 2000.

 
 
[an error occurred while processing this directive]
 

rubrike

politika

društvo

ekonomija

svet

hronika

reportaža

kultura

sport

feljton

intervju

slobodno vreme

   
 

video galerija

[an error occurred while processing this directive]


Glavni meni:
 -vesti dana
 -arhiva
 -vaša pisma
 -istorijat
 -redakcija
 -kontakt Kako da koristim ovaj sajt? Pošaljite nam pismo... Vesti dana Arhiva Vaša pisma Istorijat našeg lista Redakcija Stupite u kontakt sa nama


Links

Srpsko nasleđe

Glas nedelje

SINA

SNAGA


18. Jul 2000 19:30 (GMT+01:00)

Horoskop za sredu

OVAN BIK BLIZANCI

Česte promene raspoloženja danas mogu da previše uzburkaju vaše emocije. Umesto da preduzimate nove poslovne korake, bolje bi bilo da se opustite i dan provedete odmarajući se. Moguća nova poznanstva.

Izuzetan dan za sređivanje ili dovršavanje zaostalih poslova. Danas ćete se nećete mnogo premišljati pri donošenju važnih odluka. Znate šta želite, do čega Vam je stalo i šta možete da odbacite.

Preterano ste aktivni. Povoljan Mesec Vas i dalje podstiče da visoko ciljate, da budete ambiciozniji nego inače. Sigurni u sebe tražite više i to i dobijate. Motivisani ste, puni energije i zadovoljni.

 

RAK LAV DEVICA

Očekuje Vas uspeh na emotivnom planu. Mesec koji ulazi u znak Riba budi u Vama želju za putovanjem, neobičnom zabavom ili promenom sredine. Ako imate neku tajnu ljubavnu vezu, budite oprezni.

Posle kratkog prolaznog zamora ponovo ste u top formi. Sve Vam ide od ruke, vešti ste i kreativni. Emotivna sigurnost je ono što Vas danas čini zadovoljnim. Partner Vas obasipa pažnjom i nežnošću.

Nesporazume na ljubavnom planu lako ćete prevazići zahvaljujući vašoj ubedljivosti sposobnosti da na prijatan način kažete sve što želite. Partner ne može da odoli Vašoj magnetskoj privlačnosti.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC

Povoljan Mesec donosi Vam lepa druženja i novo prijateljstvo koje bi moglo da se pretvori i u nešto više. Danas su Vaše misli obuzete lepim emocijama. Maštate o putovanju i promenama.

Promenljivog ste raspoloženja i pomalo melanholični. Niste sigurni u svoja osećanja. Budite razumniji. Kod kuće Vas očekuje veliko spremanje. Slobodno vreme provodite u druženju sa starim prijateljima.

Dobro ste raspoloženi, orni za rad. Imate uspešne poslovne kontakte, započinjete nove projekte što zahteva dodatni napor. Emotivna sigurnost čini Vas spokojnim. Prepustite se dešavanjima i uživajte.

 

JARAC VODOLIJA RIBE

Zvezde su Vam konačno naklonjene. Danas ste "drugi čovek". Opušteni ste i društveni. Lepo ste raspoloženi i naprosto plenite duhovitošću. Novi, slučajni susreti delovaće na Vas veoma inspirativno.

I današnji dan protiče u znaku značajnih poslovnih uspeha, novih planova i kreativnosti. Iskoristite povoljnu zvezdanu konstelaciju. Dan je povoljan i za ispunjenje ljubavnih želja. Uživajte.

Ulazak Meseca u Vaš znak donosi Vam sigurnost i veće samopouzdanje. Posle izvesnog zastoja vaše želje počinju da se ostvaruju. Na poslovnom planu stvari se odvijaju brže nego što ste očekivali.


vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za sredu

19:45h Efikasan piling kože
20:00h Opuštanje uz masažu nogu
20:15h Nove grudi, uži struk
   


     


FastCounter by LinkExchange