[an error occurred while processing this directive]      

I n t e r n e t   i z d a n j e

Subota, 15. jul 2000.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

Glavni meni:
 -vesti dana
 -arhiva
 -vaša pisma
 -istorijat
 -redakcija
 -kontakt Kako da koristim ovaj sajt? Pošaljite nam pismo... Vesti dana Arhiva Vaša pisma Istorijat našeg lista Redakcija Stupite u kontakt sa nama

Links

Srpsko nasleđe

Glas nedelje

SINA

SNAGA

 

14. Jul 2000 18:00 (GMT+01:00)

Srpska opozicija i crnogorske delegacije zaključili

Zajednica Srbije i Crne Gore u interesu Podgorice

Gotovo identični stavovi. O izborima kasnije. Dogovorena zajednička taktika u borbi protiv Miloševića

SVETI STEFAN - Dogovorili smo zajedničku taktiku u borbi protiv Slobodana Miloševića, a o izborima ćemo odlučivati samostalno, svesni da svaka velika razlika njemu pomaže, rekao je Zoran Đinđić, koordinator SZP promene, posle susreta s crnogorskom delegacijom na Svetom Stefanu.

alt= kompletan tekst...


14. Jul 2000 17:10 (GMT+01:00)

Ispovest princa Tomislava Karađorđevića

Otmica kralja Petra

Kraljevića Tomislava do poslednjeg trenutka mučila je griža savesti što nije uspeo da u porodičnu grobnicu na Oplencu prebaci posmrtne ostatke majke i braće

- Od Karađorđa pa sve do danas nama kao da je suđeno da svaka generacija Karađorđevića podiže svoje ognjište i stiče svoj imetak počinjući od početka. Kada je moj deda Petar kao kralj došao u Topolu, od svoje očevine, nekad vrlo solidne, nije zatekao gotovo ništa. Ne znam ni za jedan sličan primer da je neki kralj u svojoj zemlji bio beskućnik. Kralj Petar, Veliki Oslobodilac, kako ga je istorija nazvala, i prvi kralj Jugoslavije umro je u iznajmljenoj vili na Topčiderskom brdu čiji je vlasnik bio trgovac Đoka Pavlović. Kakva sudbina, kakva ironija, on je i rođen u iznajmljenoj kući čiji je vlasnik bio kapetan Miša Anastasijević, pričao je princ Tomislav.

alt= kompletan tekst...


14. Jul 2000 18:09 (GMT+01:00)

Na sednici Veća BU predloženo povećanje upisne kvote

Ministarstvo na potezu

U prvom roku upisan 13.271 student, a konkursom planirano 17.130 brucoša

BEOGRAD - U prvom upisnom roku na fakultete Beogradskog univerziteta prema prvim podacima upisan je ukupno 13.271 student i to 7.148 na teret budžeta, 3.783 sufinansirajućih i 2.340 samofinansirajućih brucoša.

alt= kompletan tekst...
     


FastCounter by LinkExchange