[an error occurred while processing this directive]      

I n t e r n e t   i z d a n j e

Četvrtak, 13. jul 2000.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

Glavni meni:
 -vesti dana
 -arhiva
 -vaša pisma
 -istorijat
 -redakcija
 -kontakt Kako da koristim ovaj sajt? Pošaljite nam pismo... Vesti dana Arhiva Vaša pisma Istorijat našeg lista Redakcija Stupite u kontakt sa nama

Links

Srpsko nasleđe

Glas nedelje

SINA

SNAGA

 

12. Jul 2000 22:43 (GMT+01:00)

Umro princ Tomislav

LONDON (FoNet) - Princ Tomislav Karađorđević umro je u sredu na Oplencu posle duge i teške bolesti u 72. godini, saopštila je u sredu uveče kancelarija prestolonaslednika Aleksandra u Londonu.

Princ Tomislav je rođen u Beogradu 19. januara 1928. kao drugi sin kralja Aleksandra ú i brat kralja Petra úú. Živeo je u Engleskoj od 1939. do 1991, kada se vratio u Jugoslaviju po prvi put posle Drugog svetskog rata i ostao stalno na Oplencu. U vreme smrti pored njega su bili njegova supruga princeza Linda i sin Mihailo.

Sahrana kraljevića Tomislava obaviće se na Oplencu, u nedelju 16. jula. Sahrani će prisustvovati prestolonaslednik Aleksandar sa porodicom.


12. Jul 2000 16:15 (GMT+01:00)

Sastanak srpske opozicije sa DPS i NS otvoren za javnost

Dogovor o opstanku zajedničke države

Vuković: "Razgovor o neizlasku na savezne izbore". SPO dolazi na sastanak

PODGORICA - Razgovor predstavnika Demokratske partije socijalista i Narodne stranke s liderima najvećih opozicionih partija u Srbiji u petak na Svetom Stefanu biće otvoren za javnost, a biće održan u hotelu "Sveti Stefan", potvrđeno je u sredu iz Sekretarijata za informacije Crne Gore.

alt= kompletan tekst...


12. Jul 2000 17:30 (GMT+01:00)

Skupština Srbije razrešila sudije iz Beograda

Preterali s politikom

Miroslav Todorović razrešen zbog članstva u Otporu, a ostalih 13 jer su se suprotstavili njegovom razrešenju

BEOGRAD (FoNet) - Skupština Srbije razrešila je u sredu sudiju Okružnog suda u Beogradu Miroslava Todorovića, jer "u dužem vremenskom periodu ostvaruje aktivnosti koje imaju sva obeležja političkog delovanja nespojivog sa vršenjem sudijske funkcije".

alt= kompletan tekst...


12. Jul 2000 17:45 (GMT+01:00)

"Glas","Blic","Danas" i "Beta" izbačeni iz Skupštine Srbije

Zabrana po nalogu SRS

BEOGRAD - Novinari "Glasa javnosti""Blica", "Danasa" i novinske agencije "Beta" izbačeni su u sredu iz Skupštine Srbije, čime im je uskraćeno pravo da izveštavaju sa sednice na kojoj se usvajao paket ekonomskih zakona.

alt= kompletan tekst...
     


FastCounter by LinkExchange