[an error occurred while processing this directive]  

Izdaje NIP „GLAS” a.d.
„GLAS JAVNOSTI“ d.d.

Vlajkovićeva br. 8, Beograd, Jugoslavija

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Sreda, 12. jul 2000.

 
 
[an error occurred while processing this directive]
 

rubrike

politika

društvo

ekonomija

svet

hronika

reportaža

kultura

sport

feljton

intervju

slobodno vreme

   
 

video galerija

[an error occurred while processing this directive]


Glavni meni:
 -vesti dana
 -arhiva
 -vaša pisma
 -istorijat
 -redakcija
 -kontakt Kako da koristim ovaj sajt? Pošaljite nam pismo... Vesti dana Arhiva Vaša pisma Istorijat našeg lista Redakcija Stupite u kontakt sa nama


Links

Srpsko nasleđe

Glas nedelje

SINA

SNAGA


11. Jul 2000 19:30 (GMT+01:00)

Horoskop za sredu

OVAN BIK BLIZANCI

Dan je povoljan za timski rad. Sve Vaše ideje ćete uspeti da plasirate na najbolji mogući način. Ukoliko niste u poslovnim vodama, očekuju Vas lepa druženja, nova poznanstva, sve stvari koje volite.


Situacija je krajnje nejasna. Ne znate šta o njoj da mislite, da li da se nadate ili da od svega dignete ruke. Za sada se primirite, posebno zbog lošeg zdravstvenog stanja i manjka energije. Uskoro dolaze promene

Preterano ste aktivni i u sve se unosite više nego što je potrebno. To Vas čini razdražljivim i iscrpljuje bez preke potrebe. U stalnom ste preračunavanju sa samim sobom, stalno se preispitujete.

 

RAK LAV DEVICA

Očekuje Vas uspeh na emotivnom planu i u bavljenju kreativnim stvarima. Zato se bacite na njih. Što se finansija tiče, stvari nisu ružičaste. Ostaje Vam da štedite i da čekate bolja vremena. Štedite

Sve Vam ide od ruke, vešti ste i kreativni. Emotivna sigurnost je ono što Vas danas čini zadovoljnim. Partner Vam je nagovestio vernost, što je ublažilo neke strahove i nesigurnost sa Vaše strane.

Nervozni ste jer morate nešto hitno da obavite. Pošto je opasnost od povreda i saobraćajnih udesa naglašena, savetuje se oprez. Samo tako ćete uspeti da prevaziđete loše međustelarne uticaje.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC

Toliko ste se zaneli u planovima i maštanjima da lako možete da doživite neuspeh. Često je idealizam sa kojim gledate svet oko sebe mač sa dve oštrice. Očekuju Vas veliki finansijski izdaci.

Promenljivog ste raspoloženja i pomalo melanholični. Lako se date povrediti ukoliko neko pokuša da ugrozi Vašu ličnost. Sve ćete nekako podneti, ali sumnju u svoje kvalitete, to nikako nećete.

Negujete uspešne poslovne kontakte, vodite prepisku, započinjete nove projekte. Emotivna sigurnost čini Vas na momente spokojnim. Pitate se dokle će da Vas drži tako dobro raspoloženje?

 

JARAC VODOLIJA RIBE

Da biste bili sigurniji u sebe, morate više verovati svojim sposobnostima. Zašto ste toliko skromni? To je velika mana. Pokušaćete da prevaziđete ograničenja Imaćete veliki uticaj na okolinu.

Događaji se ne odvijaju po planu, uzbuđujete se i nervirate. Zbog nečega ste tužni, što samo pogoršava zdravstveno stanje. Prijemčivost na spoljašnje uticaje je naglašena, pazite s kim se družite.

Nešto želite, do čega nikako ne možete da dođete. Već Vam je muka od truda, pa želite da odustanete. Ne sekirajte se, već u šetnji, čitanju i druženju s prijateljima nađite spas. Pazite na zdravlje.

 


vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za sreda

   


     


FastCounter by LinkExchange