[an error occurred while processing this directive]  

Izdaje NIP „GLAS” a.d.
„GLAS JAVNOSTI“ d.d.

Vlajkovićeva br. 8, Beograd, Jugoslavija

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Utorak, 4. jul 2000.

 
 
[an error occurred while processing this directive]
 

rubrike

politika

društvo

ekonomija

svet

hronika

reportaža

kultura

sport

feljton

intervju

slobodno vreme

   
 

video galerija

[an error occurred while processing this directive]


Glavni meni:
 -vesti dana
 -arhiva
 -vaša pisma
 -istorijat
 -redakcija
 -kontakt Kako da koristim ovaj sajt? Pošaljite nam pismo... Vesti dana Arhiva Vaša pisma Istorijat našeg lista Redakcija Stupite u kontakt sa nama


Links

Srpsko nasleđe

Glas nedelje

SINA

SNAGA


03. Jul 2000 19:30 (GMT+01:00)

Horoskop za utorak

OVAN BIK BLIZANCI

I dalje ste srećni, veseli i zaljubljeni. Uživate u blagodetima dobrih aspekata Venere i Marsa. Pokažite partneru koliko ste neodoljivi i zavodljivi ali ne preterujte u tome. Pazite na zdravlje.

Kod Vas se stvari dešavaju po sistemu vruće hladno. Jučerašnji zanos ustupa mesto brizi za nekog iz okruženja. Partner Vam brigom i razumevanjem pomaže da podelite probleme, ali ni to nije dovoljno.

U svom ste elementu stalno okupirani novim problemima i idejama. Rutina Vas ubija, pa shodno svom temperamentu želite promene o kojima dugo maštate. Odmorite se i sačekajte povoljan momenat.

 

RAK LAV DEVICA

Planirate da započnete nov posao kako bi popravili haotičnu finansijsku situaciju. Imate osećaj da što više radite, to se više nervirate. Nesređena emotivna situacija Vas dodatno onespokojava.

Osećate se sputanim. Tesno Vam je u sopstvenoj koži. Šta god da započnete, gde god da krenete, sve sami problemi. Dosta je mukotrpnog rada sa jedva vidljivim rezultatima. Problemi sa reumatizmom!

Ukazuju se nove poslovne mogućnosti. Taman krećete sa realizacijom, kad nešto počinje da koči i usporava stvari. Ne sekirajte se, jer će uskoro i taj problem biti rešen. Opustite se i strpite!

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC

I dalje ste u svom elementu, mada ste umorni. Gomila je počela da Vas opterećuje, pa razmišljate kako da se na kratko osamite. Možda bi Vam odlazak na usamljeno ostrvo sa voljenom osobom dobro došao.

Posao držite pod kontrolom, jer ste samostalni i nije Vam do ničije pomoći. Čak Vam i saradnici smetaju. Nezadovoljni ste na emotivnom planu jer Vam voljena osoba Vam ne uzvraća istom merom.

Ukoliko niste negde odlepršali, bakćete se sa poslovnom problematikom. Mislite da ste nešto rešili, kad vidite da tapkate u mestu. Nervni sistem je ugrožen. Počnite da planirate odmor.

 

JARAC VODOLIJA RIBE

Odlučni ste da istrajete u izvesnom poduhvatu. Postali ste tvrdoglavi, ne date se lako salomiti. Prija Vam rad u tišini. Ukoliko Vas svi ostave na miru rešićete se briga. Neko Vam pruža pomoć.

Potreba za ljubavlju će ostati neuzvraćena. Od partnera očekujete nežnost i toplinu, a on je hladan kao led. Možda to i nije loše na ovoj vrućini. Potražite savet prijatelja u vezi sudskog spora.

Ukoliko precenite vlastite mogućnosti, mogući su napadi nesvestice i vrtoglavica. U takvom stanju lako može doći do povrede. Skloni ste obmanama bilo da ste onaj ko vara ili ko je žrtva prevare.


vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za utorak

   


     


FastCounter by LinkExchange