[an error occurred while processing this directive]      

I n t e r n e t   i z d a n j e

Nedelja, 2. jul 2000.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

Glavni meni:
 -vesti dana
 -arhiva
 -vaša pisma
 -istorijat
 -redakcija
 -kontakt Kako da koristim ovaj sajt? Pošaljite nam pismo... Vesti dana Arhiva Vaša pisma Istorijat našeg lista Redakcija Stupite u kontakt sa nama

Links

Srpsko nasleđe

Glas nedelje

SINA

SNAGA

 

01. Jul 2000 14:58 (GMT+01:00)

Unmik predložio zakon o opštinama na Kosovu

Srbi prihvataju, Al ci protiv

Šiptari se protive otvaranju lokalnih srpskih kancelarija

BEOGRAD - Nacrt privremenog zakona o opštinama o kome je pre dva dana diskutovano na sednici PAVK-a u Prištini naišao je na neodobravanje kod predstavnika Šiptara. Oni se protive otvaranju lokalnih srpskih kancelarija i u ovome vide nekakvu kantonizaciju Kosova o kojoj, kako sada stvari stoje, nema ni govora, niti je izvodljiva. S druge strane, u otvaranju lokalnih kancelarija za nacionalne zajednice Srbi vide korak ka poboljšanju uslova svoga života.

alt= kompletan tekst...


01. Jul 2000 15:03 (GMT+01:00)

Ambasador SRJ u Moskvi Milošević tvrdi

Rusija podržava politiku SRJ

JAGODINA (Beta) - Jugoslovenski ambasador u Moskvi Borislav Milošević izjavio je da politika SRJ "uživa punu podršku ruskog rukovodstva i naroda".

alt= kompletan tekst...


01. Jul 2000 15:14 (GMT+01:00)

Istekao rok za preregistraciju firmi i najavljene sankcije

Za kašnjenje: kazna ili gašenje

Svi koji nisu stigli da podnesu dokumentaciju, moraju sud da obaveste da li im se predmet nalazi na proceni vrednosti kapitala, kako ne bi plaćali rigorozne kazne

BEOGRAD - U petak 30. juna istekao je poslednji zakonski rok za preregistraciju preduzeća prema Zakonu donetom još pre četiri godine, čija je primena do sada bila više puta odlagana. To znači da bi sve državne i društvene firme, kojih je na stotine hiljada, posle ovog datuma, morale zapravo da budu registrovane po pravilima koja je propisao savezni Zakonu o preduzećima.

alt= kompletan tekst...     


FastCounter by LinkExchange