[an error occurred while processing this directive]  

Izdaje NIP „GLAS” a.d.
„GLAS JAVNOSTI“ d.d.

Vlajkovićeva br. 8, Beograd, Jugoslavija

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Nedelja, 2. jul 2000.

 
 
[an error occurred while processing this directive]
 

rubrike

politika

društvo

ekonomija

svet

hronika

reportaža

kultura

sport

feljton

intervju

slobodno vreme

   
 

video galerija

[an error occurred while processing this directive]


Glavni meni:
 -vesti dana
 -arhiva
 -vaša pisma
 -istorijat
 -redakcija
 -kontakt Kako da koristim ovaj sajt? Pošaljite nam pismo... Vesti dana Arhiva Vaša pisma Istorijat našeg lista Redakcija Stupite u kontakt sa nama


Links

Srpsko nasleđe

Glas nedelje

SINA

SNAGA


01. Jul 2000 19:30 (GMT+01:00)

Horoskop za nedelju

OVAN BIK BLIZANCI
Sve sama ljubavna uzbuđenja. Bar Vam nije dosadno. Na emotivnom planu je situacija dovedena do usijanja, pa Vaša nestrpljiva priroda ne može to da podnese. Hteli biste odmah da znate na čemu ste. Fantastično se osećate i još bolje izgledate. Razlog za to je u zadovoljstvu samim sobom. Na emotivnom planu su stvari počele da se raspetljavaju. Većina Bikova doživljava nezaboravnu romansu. Uživajte. Prema svemu se odnosite više nego subjektivno. Nije čudo što ste okolini počeli da idete na živce i što Vas izbegava. Prija Vam druženje sa mlađim osobama. Važan problem i dalje ne rešavate.

 

RAK LAV DEVICA
Mlad Mesec daje Vam novu snagu. Daleko se bolje osećate, sigurniji ste u sebe i sa optimizmom gledate na stvari. Dokle će da Vas drži ovo stanje? To se sa Vama nikad ne zna. Nije lako biti Rak! Doživljavate ljubavnu avanturu ili mislite o njoj. Malo osveženje svakome prija u ove letnje dane, posebno Lavovima. LJubav Vas održava i daje Vašem životu poseban smisao. U oblacima ste. Racionalne Device izgubiće glavni adut - razum. Ko je uspeo da nađe put do Vašeg srca? Ko je uspeo da Vam se podvuče pod kožu? Samo Lav, može da Vas bombarduje nežnošću i slatkim rečima. Opustite se.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
U svom ste elementu. Radite stvari koje volite, a što je glavno niste sami. Okruženi ste prijateljima i fantastično se osećate. Mnoge Vage je neko uspeo da izbaci iz ravnoteže. Ne gubite glavu! I dalje ste u fazonu da mislite kako sve možete i kako ste nezamenljivi. Smanjite doživljaj ukoliko ne želite da imate posledice po zdravlje. Nervi su na važnom ispitu. Partnera previše idealizujete! Sve Vam ide od ruke. Uživate u svim aspektima života, prvenstveno u hrani i piću. Vaš vitki struk je opasno ugrožen, pa razmislite malo o tome. Možda ćete u zagrljaju voljene osobe smanjiti apetit.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Nalazite sve moguće načine kako da sebi udovoljite. Uspećete ako ništa drugo da dođete do duševnog mira. Shvatate gde ste grešili i ne želite da ponavljate razred. Konačno ste se opametili. Ako želite da izbegnete nerviranja i ljubomorne scene, najbolje je da se na izvesno vreme distancirate od partnera. Ćutanje je ponekad zlato. Danas možete imati zdravstvenih problema, izbegavajte svađe. U svom ste elementu. Prava ste Riba, ako ste sebi omogućili da se brčkate u vodi. Ako ste u nekom drugom ambijentu, recimo na planini i to nije loše. Važno je da se dobro osećate. Nadate se boljim vremenima.


vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za nedelju

19:40h

Test: Avanturista ili dosadni turista?

   


     


FastCounter by LinkExchange