[an error occurred while processing this directive]      

I n t e r n e t   i z d a n j e

Subota, 1. jul 2000.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

Glavni meni:
 -vesti dana
 -arhiva
 -vaša pisma
 -istorijat
 -redakcija
 -kontakt Kako da koristim ovaj sajt? Pošaljite nam pismo... Vesti dana Arhiva Vaša pisma Istorijat našeg lista Redakcija Stupite u kontakt sa nama

Links

Srpsko nasleđe

Glas nedelje

SINA

SNAGA

 

30. Jun 2000 17:40 (GMT+01:00)

Skupština SRJ vratila Predlog akta protiv terorizma Saveznoj vladi

Zakon na doradi

"Primili smo niz korisnih sugestija i primedbi", objasnio Vladan Kutlešić. Za sat vremena "pretresen" ceo dnevni red

BEOGRAD - Jugoslovenska vlada odlučila je da povuče s dnevnog reda Predlog zakona protiv terorizma i Predlog zakona o izmenama i dopunama Krivičnog zakona - rekao je juče potpredsednik Vlade SRJ Vladan Kutlešić, obraćajući se poslanicima na početku odvojenih sednica Veća građana i Veća republika Savezne skupštine.

alt= kompletan tekst...


30. Jun 2000 17:02 (GMT+01:00)

Pekari traže da hleb hitno poskupi

Vekna najmanje pet dinara

BEOGRAD - Pekari će ovih dana uputiti pismo Vladi Srbije kojim će tražiti hitno poskupljenje hleba. Pekari smatraju da "državni" hleb mora koštati toliko da bi se pokrili troškovi proizvodnje, odnosno najmanje pet dinara po vekni pod uslovom da robne rezerve isporuče celokupnu količinu brašna po benificiranim cenama od najviše 2,50 dinara.

alt= kompletan tekst...


30. Jun 2000 16:00 (GMT+01:00)

EKSKLUZIVNO

Dragan Stojković Piksi posle 30 najtežih dana u bogatoj fudbalskoj karijeri

Boškov, nikad više!

Kajem se što me je na Evropsko prvenstvo odvelo srce, a ne pamet. Svi smo sujetni, imamo granicu do koje trpimo. Nisam palio fitilj u Belgiji jer bismo svi otišli u vazduh... Smetala mu je i moja porodica, neka mu je na čast

Igrao se njegovom sudbinom i Bernar Tapi, ali ga nije ovoliko bolelo... Pre desetak godina gazda Olimpika terao je Dragana Stojkovića da potpiše fudbalsku penziju, a za uzvrat bi od socijale živeo kao Rokfeler. Piksi mu se uneo u lice: "Za mene je moj fudbal više od tvojih para! Hoću da igram, pa makar umro u ritama...".

alt= kompletan tekst...     


FastCounter by LinkExchange