[an error occurred while processing this directive]  

Izdaje NIP „GLAS” a.d.
„GLAS JAVNOSTI“ d.d.

Vlajkovićeva br. 8, Beograd, Jugoslavija

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Utorak, 27. jun 2000.

 
 
[an error occurred while processing this directive]
 

rubrike

politika

društvo

ekonomija

svet

hronika

reportaža

kultura

sport

feljton

intervju

slobodno vreme

   
 

video galerija

[an error occurred while processing this directive]


Glavni meni:
 -vesti dana
 -arhiva
 -vaša pisma
 -istorijat
 -redakcija
 -kontakt Kako da koristim ovaj sajt? Pošaljite nam pismo... Vesti dana Arhiva Vaša pisma Istorijat našeg lista Redakcija Stupite u kontakt sa nama


Links

Srpsko nasleđe

Glas nedelje

SINA

SNAGA


26. Jun 2000 19:30 (GMT+01:00)

Horoskop za utorak

OVAN BIK BLIZANCI

Po pitanju vrednosti reagujete emotivno. Na momente okolinu šokirate galantnošću, jer Vas ona doživljava kao prilično racionalnu osobu, kad je novac u pitanju. Partner ume da ceni vašu velikodušnost.

Nezadovoljni ste jer nemate strpljenja da se izborite sa problemom. Muče Vas ljubavni jadi. Još niste načisto sa partnerom. Pošto nešto ne štima razmišljate da od svega dignete ruke.

Mogući su problemi sa zdravljem, okolinom i parama. Pošto je to previše za jedno veliko dete kao što ste Vi, pravite se kao da problema nema. Morate shvatiti ozbiljnost situacije i naučiti se strpljenju.

 

RAK LAV DEVICA

Iako ste namćor, shvatate da Vas prijatelji baš takvog vole. Oni Vam to danas otvoreno pokazuju. Smisao za lepo je naglašen, ali i za uživanja. Ne preterujte u jelu jer ste počeli da se gojite. Nova ljubav.

Osećate se sposobnim za velika dela. Pazite da ne preterate sa naporom jer su moguće povrede. Situacija zahteva stalna prilagođavanja novim ljudima i okolnostima. Razmišljate o odmoru i putovanju.

Neka Vas ne iznenade zakašnjenja i nesuglasice. Ne osećate se najbolje u sopstvenoj koži, ali iz nje ne možete izaći. Zato morate mirno podneti današnje neuspehe i okrenuti se lepšim stvarima.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC

Iako se to kosi sa Vašim temperamentom , samoća je jedini izlaz iz trenutne situacije. Ako tome dodate oslanjanje na vlastite snage, uspeh neće izostati. Priliv novca ne podmiruje izdatke. Budite štedljiviji.

Mnoge škorpije očekuje izlazak u javnost ili na neko javno mesto. Zašto da ne! Dugo ste se svega lišavali, pa je nastupio pravi momenat da uživate. Neko Vas je zaintrigirao, pa želite da ga osvojite.

Maksimalno ste se skoncentrisali na određen cilj. Posao obavljate brzo i odlučno, jer ste rešili da završite nešto što Vas je dugo opterećivalo. Nalazite se u fazi oporavka. Pripremate se za putovanje.

 

JARAC VODOLIJA RIBE

Strepite zbog voljene osobe ili dece, jer je situacija više nego neizvesna. Pošto su se svi oslonili na Vas morate preuzeti na sebe gomilu odgovornosti. Očekuje Vas prijatno druženje sa ljudima koje volite.

Inspiraciju nalazite u kući, sa gostima. Rešavate da malo upristojite svoj životni prostor, pa se dodatno angažujete. To Vam pomaže da zaboravite na zdravstveni problem. Sledite savete lekara.

Budite oprezni ako želite da izbegnete neuspeh i razočarenja. Mislili ste da je sve prošlo, ali stari problem opet izbija na površinu. Ne brinite, svi problemi će uskoro biti rešeni na najbolji način.

 


vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za utorak

19:40h

Kanadski naučnici najavljuju: Do dece uz pomoć miševa

19:46h

Tokio: Rat protiv gavranova

   


     


FastCounter by LinkExchange