[an error occurred while processing this directive]      

I n t e r n e t   i z d a n j e

Petak, 16. jun 2000.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

Glavni meni:
 -vesti dana
 -arhiva
 -vaša pisma
 -istorijat
 -redakcija
 -kontakt Kako da koristim ovaj sajt? Pošaljite nam pismo... Vesti dana Arhiva Vaša pisma Istorijat našeg lista Redakcija Stupite u kontakt sa nama

Links

Srpsko nasleđe

Glas nedelje

SINA

SNAGA


 

16. Jun 2000 01:49 (GMT+01:00)

U Budvi izvršen atentat na lidera Srpskog pokreta obnove

Ranjen Vuk Drašković

Predsednik SPO, kako se nezvanično saznaje, lakše ranjen u glavu i prebačen u kotorsku bolnicu. Nepoznati napadači otvorili vatru na Draškovića dok je izlazio iz svog stana

BEOGRAD (Beta) - Predsednik Srpskog pokreta obnove Vuk Drašković, koji je sinoć oko ponoći ranjen u svojoj kući u Budvi, nalazi se van životne opasnosti i prebačen je u kotorsku bolnicu, potvrđeno je agenciji Beta u budvanskoj policiji i bolnici.

alt= kompletan tekst...

15. Jun 2000 17:10 (GMT+01:00)

Nikola Šainović: Malo sam preterao s rokovima

Zakon protiv terorizma sledeće nedelje

BEOGRAD - Terorizam je veliko zlo koje zahteva veoma ozbiljnu i detaljnu analizu, ne bi li se tako došlo do što boljeg i efikasnijeg zakona protiv terorizma - rekao je na konferenciji za novinare član IO GO SPS-a Nikola Šainović.

alt= kompletan tekst...

15. Jun 2000 17:00 (GMT+01:00)

"Glas" istražuje: Da li nas Vojska Jugoslavije svečarski vraća u herojska vremena

Generalski tim snova

Širokogrudo deljenje zvezdica povodom Dana VJ, ukazuje na stvaranja nove, veoma brojne, odane i autentične vojne elite

Aktuelna proslava Dana Vojske Jugoslavije, na nestvaran način nas vraća u neka davno prošla vremena. Ikonografija, retorika, pohvale, odlikovanja i unapređenja, velika ratna pobeda i još žive, no mitske ličnosti u njoj. Sve je to jako tegobno poslagati po ubitačnoj junskoj vrućini, ali slavljenici su se prilično dobro snašli. Prijema je bilo mnogo, velikih i značajnih reči još više. Takav je to praznik. Vojnici, ponekad, proćerdaju čitav život za trenutak slave.

alt= kompletan tekst...

15. Jun 2000 18:05 (GMT+01:00)

Dragan Veselinov, predsednik Koalicije Vojvodina

Protiv vlasti samo izborima

"Režimu se ne suprotstavlja snažnom retorikom i pretnjama Ravnom gorom"

Odluka da izađemo na izbore pod ovim okolnostima za ubedljivu većinu opozicije bio je izuzetno hrabar, a što se nas tiče, i mudar potez - kaže predsednik Koalicije Vojvodina prof. dr Dragan Veselinov. - Izlazak na izbore s jedinstvenom izbornom listom zahtevali smo još na prvom zajedničkom okruglom stolu u DC, jer ne verujemo da Milošević ima nameru da zbog nas promeni Izborni zakon ili ukine zakone o informisanju i univerzitetu.

alt= kompletan tekst...


     


FastCounter by LinkExchange