[an error occurred while processing this directive]  

Izdaje NIP „GLAS” a.d.
„GLAS JAVNOSTI“ d.d.

Vlajkovićeva br. 8, Beograd, Jugoslavija

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Ponedeljak, 12. jun 2000.

 
 
[an error occurred while processing this directive]
 

rubrike

politika

društvo

ekonomija

svet

hronika

reportaža

kultura

sport

feljton

intervju

slobodno vreme

   
 

video galerija

[an error occurred while processing this directive]


Glavni meni:
 -vesti dana
 -arhiva
 -vaša pisma
 -istorijat
 -redakcija
 -kontakt Kako da koristim ovaj sajt? Pošaljite nam pismo... Vesti dana Arhiva Vaša pisma Istorijat našeg lista Redakcija Stupite u kontakt sa nama


Links

Srpsko nasleđe

Glas nedelje

SINA

SNAGA


11. Jun 2000 19:30 (GMT+01:00)

Horoskop za ponedeljak

OVAN BIK BLIZANCI

Intenzivan timski rad ne samo da nećete izbeći nego će biti prijatan. Sve je u znaku uspešnih partnerskih odnosa. Neko će pokušati da Vam pokvari dobro raspoloženje ali neće uspeti. Uživajte.

Okrenuti ste iluzijama, gde sve funkcioniše onako kako ste zamislili. Uživate u sanjarenju i prepuštate se lepim osećanjima. Mnogi praktični Bikovi će početi da svoje snove i ostvaruju.

Kritikujući druge, morate najpre krenuti od sebe. Svemu nalazite manu, kao da ste Vi idealni. Ostvarujete dobru komunikaciju. Obradovaće Vas vesti i događaji o kojima niste ni sanjali.

 

RAK LAV DEVICA

Na događaje dana reagujete srcem. Nikako da shvatite da je potrebno uključiti i razum. Morate pojačati praktičnu stranu svoga karaktera, ukoliko želite da opstanete. Oscilacije u raspoloženju.

Nastupa opšta slabost organizma, koja Vam ne dozvoljava da realno sagledate činjenice. Ukoliko budete oprezni i rešavanje životnih pitanja odložite za kasnije neće biti problema. Odmorite se.

Uspešan dan, prijatni kontakti, divna druženja. Srećni ste i zadovoljni, mada Vam se čini da za to nemate konkretnih razloga. Niste ni svesni koliko ih imate. Šta bi mnogi dali da su na Vašem mestu!

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC

Što su okolnosti neizvesnije, što je okruženje lepše to se Vi bolje osećate. Ukoliko se bavite umetnošću ili bilo kakvim kreativnim radom postići ćete uspeh. Materijalna strana nije najbolja, štedite.

Ostvarujete neobične kontakte i nova poznanstva. Zahvaljujući neizmernoj škorpionskoj snazi nižete poslovne uspehe. Budite zadovoljni onim što imate i ne strepite. Mislite pozitivno, pa ćete uspeti.

Na poslu Vam nema premca. Problem je u tome što sve gledate više nego oprezno i što ste kritički raspoloženi. Možda to i nije problem već vrlina, kad ste Vi u pitanju. Bezrazložno ste preosetljivi.

 

JARAC VODOLIJA RIBE

Ne možete da se požalite na ljubavni život. Partner čini sve da Vam udovolji, ali Vi stidljivo krijete osećanja. Možda bi ga trebalo pohvaliti i stimulisati. Ovako, on ne zna šta hoćete i šta mislite.

Savetuje se krajnji oprez, jer Vam nepromišljeno ponašanje u izvesnoj situaciji može stvoriti probleme. Zato, pamet u glavu! Neko iz najbližeg okruženja Vam nije odan prijatelj i mogao bi da Vas ugrozi.

Ovo je Vaš dan! Što je nejasniji i konfuzniji to se Vi bolje snalazite. Vidi se da ste Riba, pa Vam trenutna situacija odgovara. Dešavaju Vam se prijatne stvari. Budite oprezni sa novim investicijama.


vesti po rubrikama

^slobodno vreme

17:30h

Niška modna kolekcija "Monto Bene" predstavila svoju kolekciju za leto 2000.

17:47h

Najbolja prijateljica - idealna devojka

19:30h

Horoskop za ponedeljak

   


     


FastCounter by LinkExchange