[an error occurred while processing this directive]      

I n t e r n e t   i z d a n j e

Četvrtak, 8. jun 2000.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

Glavni meni:
 -vesti dana
 -arhiva
 -vaša pisma
 -istorijat
 -redakcija
 -kontakt Kako da koristim ovaj sajt? Pošaljite nam pismo... Vesti dana Arhiva Vaša pisma Istorijat našeg lista Redakcija Stupite u kontakt sa nama


Links

Srpsko nasleđe

Glas nedelje

SINA

SNAGA


 

07. Jun 2000 16:30 (GMT+01:00)

Čelnici opozicije o odluci SPO-a da ne učestvuje na sastancima

Preživećemo zajedno, krećemo u kampanju

Koštunica: Bili bismo jači sa SPO. Čanak: Ko se izvukao prošle godine i sad čini isto. Pribićević: Nećemo na sastanke jer su druge stranke napustile opoziciju

BEOGRAD - Srpski pokret obnove neće ići na sastanke opozicije jer su druge stranke napustile opoziciju i suštinu dogovora od 10. januara da se borimo za fer i demokratske izbore. Drugi razlog je njihovo napuštanje načina odlučivanja, odnosno konsenzus na koji je naša stranka pristala i tako učinila veliki ustupak strankama koje ni ne postoje. Međutim, pozivamo sve stranke da se vrate opoziciji i, što se nas tiče, uvek su dobrodošli. Samo tako ćemo se izboriti za fer i demokratske opozicije - rekao je savetnik predsednika SPO-a Ognjen Pribićević.

alt= kompletan tekst...


07. Jun 2000 19:00 (GMT+01:00)

SRJ traži povlačenje Kfora

BEOGRAD (Beta) - Savezna vlada zatražila je od Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija da povuče s Kosova snage Kfora i Unmika, koje je optužila za sistematsko kršenje Rezolucije 1244. Savezni premijer Momir Bulatović saopštio je da Vlada SRJ traži od SB da poništi sve akte i odluke koje je šef Unmika Bernar Kušner doneo protivno Rezoluciji 1244, prenela je RTS.

Istovremeno, Savezna vlada zatražila je od Saveta bezbednosti da najoštrije osudi i okonča delovanje šefa Unmika.


07. Jun 2000 18:10 (GMT+01:00)

Tragičan epilog porodične svađe u naselju "Braća Jerković"

Sekirom ubio suprugu

Ratka Veličković oštricom po glavi udarila nevenčanog muža Boru Vasića, koji joj je u rvanju oteo sekiru i usmrtio je

BEOGRAD - U podrumu kuće u Ulici kružni put šesti red broj 31a u naselju "Braća Jerković", u sredu oko 12.20 sati, Bora Vasić (1947) iz Vranja usmrtio je sekirom nevenčanu suprugu Ratku Veličković (1948) iz Vranjske Banje.

alt= kompletan tekst...     


FastCounter by LinkExchange