[an error occurred while processing this directive]  

Izdaje NIP „GLAS” a.d.
„GLAS JAVNOSTI“ d.d.

Vlajkovićeva br. 8, Beograd, Jugoslavija

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Nedelja, 4. jun 2000.

 
 
[an error occurred while processing this directive]
 

rubrike

politika

društvo

ekonomija

svet

hronika

reportaža

kultura

sport

feljton

intervju

slobodno vreme

   
 

video galerija

[an error occurred while processing this directive]


Glavni meni:
 -vesti dana
 -arhiva
 -vaša pisma
 -istorijat
 -redakcija
 -kontakt Kako da koristim ovaj sajt? Pošaljite nam pismo... Vesti dana Arhiva Vaša pisma Istorijat našeg lista Redakcija Stupite u kontakt sa nama


Links

Srpsko nasleđe

Glas nedelje

SINA

SNAGA


03. Jun 2000 19:30 (GMT+01:00)

Horoskop za nedelju

OVAN BIK BLIZANCI

Rešavate da učinite nešto po pitanju fizičkog izgleda. Činite sve da nadoknadite propušteno. Poželećete da obnovite ili prepravite garderobu. Nekoga ćete šarmirati, a nekoga izludeti egocentrizmom.

Prija Vam samoća jer gde god se maknete nailazite na probleme. Ni sa samim sobom ne možete da izađete na kraj, a kamoli sa drugima. Svi Vam troše energiju. Tajna ljubav ne ispunjava Vaša očekivanja.

Problem je u Vašem preteranom idealizmu i razočarenjima, kad su drugi u pitanju. Savetuje se da budete praktičniji u sagledavanju svojih i tuđih promašaja. Više problema nego što ste očekivali.

 

RAK LAV DEVICA

Očekuje Vas uspeh u javnosti. Nenametljivi ste i spori, ali kad dođe do odlučnog, krećete u akciju. Protivnici shvataju da niste toliko naivni i bespomoćni. Moguća promena poslovnog ili bračnog statusa.

Bićete u situaciji da se usavršavate i uživate u višim životnim sferama. Mnogim Lavovima će sve ići od ruke ako budu poštovali moralne norme, nemate razloga za nekorektno i neljubazno ponašanje.

Kad bolje razmislite partner nije tako loš. Pomaže Vam da ostvarite nešto o čemu sami ne možete ni da pomislite. Problem dana su inertnost i slabi refleksi. Manje jedite i šetajte.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC

Zahvaljujući mnogim lepim osobinama, rado ste viđeni u društvu. Bićete u situaciji da organizujete sedeljku i stvorite lepu atmosferu. Izvesna osoba je izneverila Vaša očekivanja, pa ste ozlojeđeni.

Kao po običaju nekome nesebično pomažete. Nije isključeno da se radi o posredovanju ili davanju saveta. Zdravlje se poboljšava, odmarajte. Budite fleksibilniji kad su novi događaji u pitanju. Uključite razum!

Očekuje Vas sreća kad su ljubav, deca ili hobi u pitanju. Rečju bićete preplavljeni ljubavnim emocijama. O kome i čemu se radi zavisi od svake osobe pojedinačno. Osećate se fantastično. Uspeh na poslu.

 

JARAC VODOLIJA RIBE

Vezanost za dom i porodicu je naglašena. Razmišljate kako da na tu temu učinite pomak na bolje. Ukoliko finansijska situacija to dozvoljava rešavate se na adaptaciju stambenog prostora ili osveženje.

Hiperaktivni ste i komunikativni. Površnost i aljkavost su posledica želje da što više uradite. Tešite se jer se takvo ponašanje javlja samo u odnosu na one poslove i ljude koji Vas ne interesuju.

Zahvaljujući šarmu i smislu za humor postižete uspeh. Kad bi Vas malo duže držalo to stanje ne bi bilo loše. Pošto se finansijska kriza na misteriozan način raspetljava, možete da odahnete.

 


vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za nedelju

19:40h Zbog čega se u Africi ubijaju ljudi
19:45h Unosna trgovina adresa i imena "sajtova" na Internetu
19:50h Rim: Turisti ponovo kraj krivog tornja u Pizi
     


     


FastCounter by LinkExchange