[an error occurred while processing this directive]  

Izdaje NIP „GLAS” a.d.
„GLAS JAVNOSTI“ d.d.

Vlajkovićeva br. 8, Beograd, Jugoslavija

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Subota, 3. jun 2000.

 
 
[an error occurred while processing this directive]
 

rubrike

politika

društvo

ekonomija

svet

hronika

reportaža

kultura

sport

feljton

intervju

slobodno vreme

   
 

video galerija

[an error occurred while processing this directive]


Glavni meni:
 -vesti dana
 -arhiva
 -vaša pisma
 -istorijat
 -redakcija
 -kontakt Kako da koristim ovaj sajt? Pošaljite nam pismo... Vesti dana Arhiva Vaša pisma Istorijat našeg lista Redakcija Stupite u kontakt sa nama


Links

Srpsko nasleđe

Glas nedelje

SINA

SNAGA


02. Jun 2000 19:30 (GMT+01:00)

Horoskop za subotu

OVAN BIK BLIZANCI

Zbog nekoga ili nečega ste potišteni. Želite da se oslobodite ovog neprijatnog stanja. Kako će Vam to poći za rukom, zavisi od mnogo stvari. Trenutno su aktuelne finansijske teškoće. Sputani ste bez novca.

Danas funkcionišete u stilu - polako, ali sigurno. Smetaće Vam svi oni koji pokušaju da Vas ubace u svoj ritam. Emotivno nezadovoljstvo je poprimilo nepojmljive razmere. Verovatno je kriv pogrešan izbor.

Puni ste pozitivne energije, okrenuti samo lepim stvarima. Spremni ste da u okviru svojih interesovanja stvorite epohalno delo, koliko to prilike dozvoljavaju. Umetnost je oblast koja je trenutno izražena.

 

RAK LAV DEVICA

Ako Vas osobe do čijeg mišljenja držite budu podržale u onom što Vam trenutno znači, neće biti problema. U protivnom pojačaće se kompleksi. Budite optimista i nadajte se onoj uspešnijoj varijanti.

Želja za uživanjima je naglašena, ali i problemi koji mogu da se pojave kao posledica rasipnosti i raskalašnog života. Čim se malo opustite to kasnije morate da platite više nego što ste planirali.

Došlo je Vaših pet minuta. Koliko ćete u njima uspeti da uživate i da se opustite, diskutabilno je. Imate problema kad je sve što se lenčarenja tiče u pitanju. Posao i ljubav ćete uspeti da usaglasite.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC

Ograničenja na sve strane. Taman ste pomislili da je jedan problem rešen, kad se javlja novi. Sasvim dovoljno da ugrozi Vaše ionako loše raspoloženje. Menjajte iz korena privatni život.

Izbegavajte dvosmislene situacije, možete postati nečija žrtva. Samo bi Vam još to trebalo! Ali zato, ukoliko ste oprezni i svesni da povremeno precenjujete mogućnosti, nećete imati razloga za paniku.

Posao koji obavljate je mukotrpan, ali neizbežan. Većina pripadnika ovog znaka se suočava sa ozbiljnim poslovnim i zdravstvenim izazovima. Ali kada sve prođe, uživaćete s porodicom u prirodi.

 

JARAC VODOLIJA RIBE

Iako ste u prilici da uživate, Vi odbijate. Stalno se nešto preslišavate i sabirate. Svesni ste da to ničemu ne vodi, ali je to jače od Vas. Pesimistički pristup problemima je postao normalna pojava.

Situacija, koja Vam je zadavala brige okrenula se u Vašu korist. Iz nje ćete profitirati. Opustite se i predahnete, jer događaji koji su bili neprijatni, su napokon za Vama. Neprijatelji se povlače.

Nervirate se zbog gluposti dok bitne stvari prolaze.. Osvestite se, pokušajte da budete manje stidljivi, ali direktniji ukoliko hoćete da postignete uspeh. Dok Vi smislite šta ćete, život brzo prolazi.

     

vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za subotu

22:35h

Prodi biciklom došao u Istru

     


     


FastCounter by LinkExchange