[an error occurred while processing this directive]  

Izdaje NIP „GLAS” a.d.
„GLAS JAVNOSTI“ d.d.

Vlajkovićeva br. 8, Beograd, Jugoslavija

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Subota, 3. jun 2000.

 
 
[an error occurred while processing this directive]
 

rubrike

politika

društvo

ekonomija

svet

hronika

reportaža

kultura

sport

feljton

intervju

slobodno vreme

   
 

video galerija

[an error occurred while processing this directive]


Glavni meni:
 -vesti dana
 -arhiva
 -vaša pisma
 -istorijat
 -redakcija
 -kontakt Kako da koristim ovaj sajt? Pošaljite nam pismo... Vesti dana Arhiva Vaša pisma Istorijat našeg lista Redakcija Stupite u kontakt sa nama


Links

Srpsko nasleđe

Glas nedelje

SINA

SNAGA


02. Jun 2000 16:11 (GMT+01:00)

Najseksepilniji muškarci po izboru magazina "Kompani"

Neodoljivi Robi Vilijams

S liste ispao Toni Bler, ali se sjajno drži Šon Koneri koji se našao ispred Leonarda di Kaprija

10 najseksepilnijih

1. Robi Vilijams
2. Bred Pit
3. Majkl Greko
4. Džud Lo
5. Džejmi Olivije
6. Keli Džons
7. Riki Martin
8. Džej Braun
9. Džordž Kluni
10. Ben Aflek

Pop pevač Robi Vilijams izabran je ove godine, drugi put za redom, za najseksepilnijeg muškarca sveta. Prema anketi koju je među svojim čitaocima sproveo britanski magazin "Kompani", ovaj dvadesetšestogodišnji srcelomac uspeo je da porazi čak i takvog holivudskog lepotana kao što je Bred Pit koji je morao da se zadovolji drugim mestom.

Posle ovakovog izbora čitalaca, mnogi su Vilijamsov hit pod naslovom "Ona je ta" prepevali u "On je taj".

Majkl Greko, zvezda TV serije Bi-Bi-Si-ja "Priče iz predgrađa" u kojoj igra Bepe di Marka, novo je lice na listi naj-muškaraca sveta koju svake godine sastavlja "Kompani". On je zauzeo treće mesto, što je veliki uspeh pošto je novajlija na ovoj listi.

Na ogromno iznenađenje, Greko se plasirao ispred svog kolege Džuda Loa, muškarca koji trenutno slama tolika ženskih srca, a koga upravo gledamo u filmu "Talentovani gospodin Ripli".

Još jedan novajlija na listi najseksepilnijih pripadnika "manje lepe" polovine planete je TV kuvar Džejmi Olivije, što možda dokazuje da put do ženskog srca - iako se dosad verovalo samo do muškog - vodi preko stomaka. On je ujedno jedini lepotan među prvih 10 koji nije iz sveta pop muzike ili filma.

Časopis "Kompani" je sastavio ovogodišnju top listu veličanstvenih na osnovu glasova 5.000 čitalaca, ali rezultati njihovog izbora mnoge su i razočarali. Uostalom, da li je suvišno reći - o ukusima se ne raspravlja.

Tako je britanski premijer Toni Bler ove godine ispao sa liste 100 seksi muškaraca, a u tom vozu pridružili su mu se i glumac Džek Nikolson i princ Edvard. Čast britanske kraljevske krune spasio je mladi princ Vilijam, koji je u odnosu na prošlu godinu skočio sa 22. na 12. mesto. To je ujedno najviše mesto koje je zauzeo neki član kraljevske porodice.

Nekada slavljen kao "muškarčina" decenije, 69-godišnji Šon Koneri ponovo je osvetlao obraz "zrelijih" muških seks-simbola, plasiravši se na 22. mesto i to ispred - verovali ili ne - Leonarda di Kaprija.

Na iznenađenje Britanaca, fudbaler Mančester junajteda i engleske reprezentacije Dejvid Bekam nije uspeo da se probije među prvih 10, ali su Britanci sve u svemu ove godine dobro prošli, dokazavši da su ne samo talentovan, već i privlačan narod.

Mnoge pripadnice lepšeg pola sigurno se neće složiti sa ovakvim izborom čitalaca magazina "Kompani" jer su se takve veličine kao što su latino ikona Riki Martin, koji u poslednje vreme žari i pali svetskom pop scenom, i jednostavno - po mišljenju i muškaraca i žena - neodoljivi Džordž Kluni našli tek na sedmom odnosno devetom mestu najseksepilnijih. Ali, važno je učestvovati...

J. Pejčinović


vesti po rubrikama

^reportaža

16:11h

Najseksepilniji muškarci po izboru magazina "Kompani", prednjači neodoljivi Robi Vilijams

16:44h

U šta mladi Beograđani veruju danas i čemu se nadaju

17:09h

Učenici Desete beogradske gimnazije upriličili veličanstveni etno spektakl

17:23h

U Kremnima s Tarabićima o porukama Kremanskog proročanstva(3): Doći će Car s Istoka

18:38h

Rumunske vlasti muku muče s Čaušeskuovom građevinom "Dom naroda"

     


     


FastCounter by LinkExchange