[an error occurred while processing this directive]  

Izdaje NIP „GLAS” a.d.
„GLAS JAVNOSTI“ d.d.

Vlajkovićeva br. 8, Beograd, Jugoslavija

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Petak, 2. jun 2000.

 
 
[an error occurred while processing this directive]
 

rubrike

politika

društvo

ekonomija

svet

hronika

reportaža

kultura

sport

feljton

intervju

slobodno vreme

   
 

video galerija

[an error occurred while processing this directive]


Glavni meni:
 -vesti dana
 -arhiva
 -vaša pisma
 -istorijat
 -redakcija
 -kontakt Kako da koristim ovaj sajt? Pošaljite nam pismo... Vesti dana Arhiva Vaša pisma Istorijat našeg lista Redakcija Stupite u kontakt sa nama


Links

Srpsko nasleđe

Glas nedelje

SINA

SNAGA


01. Jun 2000 19:30 (GMT+01:00)

Horoskop za petak

OVAN BIK BLIZANCI

Iako je želja za vođenjem ljubavi naglašena, nećete je realizovati. Mašta i stvarnost su na suprotnim stranama. Kad to shvatite i kad unesete više realnosti u ljubavni slučaj«, nadajte se uspehu.

Osećaj za lepe stvari je naglašen, ali i želja da se krene sa reči na dela. Zahvaljujući pojačanoj mentalnoj aktivnosti možete očekivati poslovni uspeh. Iznenadan prijatan susret ne rešava ljubavni problem.

Negativna strana karaktera dolazi do izražaja. Ne sagledavate objektivno problem i pogrešno postupate. Nešto ne štima, ali šta? Kad bi znali da odgovorite na to pitanje, ne biste bili nervno razdražljivi.

 

RAK LAV DEVICA

Ništa Vas ne može obradovati. Ponašate se krajnje uzdržano. Melanholija je posledica neostvarenih želja i suočavanja sa masom problema. Mislili ste da ste mnogo jači. Savetuje se odmor.

Utehu za emotivno nezadovoljstvo nalazite u radu. Iscrpljujete se bez potrebe. Uspeh je sporo vidljiv, ali Vi ste uporni. Kad nešto naumite, obično to i postignete. Nećete izneveriti očekivanja okoline.

Kad bi se pola od mnogobrojnih planova realizovalo, bilo bi super. Ovako, slede Vam samo nerviranje i zastoji. Morate uložiti napor ako želite da bolje funkcionišete. Iskoristite svoj zdrav razum.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC

Život u svetu mašte je lep do određene granice, dok ne shvatite da su ugroženi Vaši vitalni interesi. Ali tada je već kasno. Na događaje gledajte objektivno ako želite da sačuvate čist razum. Idealizam je opasan.

Imate osećaj kao da ste prepušteni sami sebi. Kad god dođete u tešku situaciju nemate ni na koga da se oslonite. Nigde prijatelja, nigde ramena za plakanje. Pokušajte to da sanirate. Imate ideja.

Dobar period se nastavlja. Uživate zasluženi odmor ili ste akter prijatnih događaja. Ukoliko ste u fazi zaljubljivanja sreća Vam ide na ruku. Mnogi Strelci razmišljaju o proširenju porodice.

 

JARAC VODOLIJA RIBE

Depresivno stanje je posledica ograničenog kretanja i preteranog boravka u zatvorenom. Kad bolje razmislite, razloga za neraspoloženje nema. Pokušajte da budete sportski aktivniji, zbog zdravlja.

Pokušavate da izgladite odnose sa partnerom. Shvatate gde ste grešili, menjate se. Niste ni svesni svoje samovolje u emocijama. Volite slobodu, plašite se da Vas partner ne veže za sebe. Šta Vi hoćete?

Pošto su imaginativne sposobnosti pojačane, imaćete uspeha u svim poslovima koji to traže. Praktična strana života je po strani, ne možete da odvojite stvarnost od jave. Da možete, bili biste srećniji.

     

vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za petak

     


     


FastCounter by LinkExchange