[an error occurred while processing this directive]  

Izdaje NIP „GLAS” a.d.
„GLAS JAVNOSTI“ d.d.

Vlajkovićeva br. 8, Beograd, Jugoslavija

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Utorak, 30. maj 2000.

 
 
[an error occurred while processing this directive]
 

rubrike

politika

društvo

ekonomija

svet

hronika

reportaža

kultura

sport

feljton

intervju

slobodno vreme

   
 

video galerija

[an error occurred while processing this directive]


Glavni meni:
 -vesti dana
 -arhiva
 -vaša pisma
 -istorijat
 -redakcija
 -kontakt Kako da koristim ovaj sajt? Pošaljite nam pismo... Vesti dana Arhiva Vaša pisma Istorijat našeg lista Redakcija Stupite u kontakt sa nama


Links

Srpsko nasleđe

Glas nedelje

SINA

SNAGA


29. May 2000 19:30 (GMT+01:00)

Horoskop za utorak

OVAN BIK BLIZANCI
Idealizujete partnera što nije dobro. Morate biti realniji kad su izvesni poslovni planovi u pitanju. Postavljate pred sebe megalomanske zahteve, a niste sigurni da možete i da ih ispunite. Pazite na zdravlje. Dan je izuzetan za bavljenje umetnošću i hobijem. Ukoliko pokušate da rešite ljubavni problem, uspećete, ali na svoju štetu. Već duže vreme sumnjate u partnerovu iskrenost i privrženost. Bićete u situaciji da nekoga ubeđujete. Koliko ćete biti uspešni zavisi ne samo od Vas već i od druge strane. Ako imate posla sa Blizancem ili sa Devicom stvari ne stoje najbolje. Birajte društvo.

 

RAK LAV DEVICA
Pod uslovom da ste rešili jučerašnji problem, možete se nadati boljim vremenima. Dugo ste probleme okoline nosili na svojim plećima, pa ste jednostavno pukli. Posvetite pažnju svom psihičkom zdravlju. I dalje ste uspešni. Lavovski jurišate u akciju jer ste stimulisani ne samo moralno već i materijalno. Partner Vas možda povremeno ne razume, ali to nije dovoljan razlog za velike promene. Iako ste poprilično razdražljivi, postići ćete ono što ste naumili. To činite na prvi pogled nenametljivo, u Vašem stilu! Vaša deviza je "tiha voda breg roni". Strpljivo ostvarujete sve svoje zamisli.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Kao po običaju živite u oblacima. Ni to nije loše, ali situacija Vas nagoni da se sve češće spuštate na zemlju. Morate se naučiti da prihvatate i dobre i loše stvari, ako želite da ostanete zdravi. Morate oprezno postupati, kad je posao u pitanju. Ne dozvolite da dođete u situaciju zbog koje biste se mogli kajati. Pošto ćete nekoga uspešno pridobiti za sebe, udruženim snagama ćete ostvariti snove. Danas ćete imati izuzetno mnogo sreće. Rešavate uspešno važan problem od koga ste mislili da odustanete. Sreća Vas prati na sve strane. Ne pokušavajte da se pitate zašto je to tako, prepustite se.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Pošto ste u centru društvenih zbivanja, bar se ne možete požaliti da Vam je dosadno. Nećete imati vremena da mislite na sebe i na lične probleme. Nesebično pomažete drugima. Maštate o ljubavi. Jadne Vodolije! Nije Vam lako da se nosite sa Vama neprijateljskim Saturnovim uticajima. Često menjate raspoloženje i nesigurni ste. Ne želite da Vas drugi vide u lošem fazonu. Napokon ste u svom elementu. Iskoristite priliv maštovitosti u kreativne svrhe. Tako ćete izbeći razočarenja iako ste se na njih već navikli. Opustite se, provodite više vremena sa dragim osobama i uživajte!

 


vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za utorak

23:52h

B2-92 na Internetu

     


     


FastCounter by LinkExchange