[an error occurred while processing this directive]  

Izdaje NIP „GLAS” a.d.
„GLAS JAVNOSTI“ d.d.

Vlajkovićeva br. 8, Beograd, Jugoslavija

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Ponedeljak, 29. maj 2000.

 
 
[an error occurred while processing this directive]
 

rubrike

politika

društvo

ekonomija

svet

hronika

reportaža

kultura

sport

feljton

intervju

slobodno vreme

   
 

video galerija

[an error occurred while processing this directive]


Glavni meni:
 -vesti dana
 -arhiva
 -vaša pisma
 -istorijat
 -redakcija
 -kontakt Kako da koristim ovaj sajt? Pošaljite nam pismo... Vesti dana Arhiva Vaša pisma Istorijat našeg lista Redakcija Stupite u kontakt sa nama


Links

Srpsko nasleđe

Glas nedelje

SINA

SNAGA


28. May 2000 19:30 (GMT+01:00)

Horoskop za ponedeljal

OVAN BIK BLIZANCI
Puni ste elana i izvanredno raspoloženi. Razloga za ovo stanje ima koliko hoćete. Glavni je sreća u ljubavi. Na emotivnom planu dešava se ono o čemu niste mogli ni da sanjate. Sreću donose deca. Ušli ste u izvanredan period. Postižete uspeh i stičete davno izgubljeno emotivno samopouzdanje. Napokon Vas nije briga za tuđe mišljenje. Donosite ispravnu odluku slušajući prvo svoj unutrašnji glas. Misli Vam lutaju. Kao da Vas viša sila koči i ne dozvoljava da postignete unutrašnji mir. Nervoza i nezadovoljstvo posledica su nerešenih porodičnih odnosa. Samo ste odložite probleme.

 

RAK LAV DEVICA
Nezadovoljstvo je posledica nerešene materijalne situacije. Pošto Rakovi osećaju sigurnost kad im je pun novčanik, danas sigurno neće biti u takvoj situaciji, bar ako rade pošteno. To ih dovodi do očaja. Pred Lavovima je uspešan poslovni dan. Ne obazirete se na izvesne glasine koje su počele da kruže o Vama. Pošto s jednim od partnera niste u zadovoljavajućim odnosima, razmišljate da ga ostavite zauvek. Promenljivog ste raspoloženja. Ponašate se kao veliko dete. Niko ne može da udovolji Vašim željama. Iako mislite da ste izvestan problem rešili, shvatate da se javlja nov. To Vas ozbiljno zabrinjava.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Zadovoljni ste. Kako i ne bi kad ste prevazišli izvesnu situaciju. Ako je niste rešili na pravi način, bar ste prestali o njoj da razmišljate i stavili je ad akta. Okrenuli ste se sebi i svom izgledu. Ne osećate se najbolje. Pošto je zdravlje ozbiljnije ugroženo, nego što mislite, savetuje se konsultovanje s lekarom. Sve Vam se skupilo. Stvari u Vašem životu odvijaju se presporo, pa Vas to vodi u bolest. Iako ste svesni svojih kvaliteta i postižete sve što ste zamislili, to nije dovoljno da bi se dobro osećali. Nervoza je postala normalna pojava, a ono što Vas trenutno izluđuje je glupost okoline.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
U svom ste elementu. Neke stvari idu željenim tokom što Vam vraća samopouzdanje. Mnogi pripadnici ovog suptilnog zemljanog znaka biće u situaciji da poboljšaju materijalnu situaciju i stambeni problem. Osećate kao da Vas niko ne razume i ne pokušava da Vas shvati. To dovodi samo na izgled nezainteresovane i hladne Vodolije, do ludila. Osmehom prikrivate nervozu, pazite zdravlje je na prvom mestu. Ako su neki planovi pali u vodu, potišteni ste. Glavu gore, ne dozvolite da kod prve prepreke posustanete. Morate biti uporni i svesni da se do onoga što ste zamislili ne dolazi lako. Problemi s nervima.

 


vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za ponedeljak

     


     


FastCounter by LinkExchange