[an error occurred while processing this directive]  

Izdaje NIP „GLAS” a.d.
„GLAS JAVNOSTI“ d.d.

Vlajkovićeva br. 8, Beograd, Jugoslavija

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Petak, 26. maj 2000.

 
 
[an error occurred while processing this directive]
 

rubrike

politika

društvo

ekonomija

svet

hronika

reportaža

kultura

sport

feljton

intervju

slobodno vreme

   
 

video galerija

[an error occurred while processing this directive]


Glavni meni:
 -vesti dana
 -arhiva
 -vaša pisma
 -istorijat
 -redakcija
 -kontakt Kako da koristim ovaj sajt? Pošaljite nam pismo... Vesti dana Arhiva Vaša pisma Istorijat našeg lista Redakcija Stupite u kontakt sa nama


Links

Srpsko nasleđe

Glas nedelje

SINA

SNAGA


25. May 2000 19:30 (GMT+01:00)

Horoskop za petak

OVAN BIK BLIZANCI

Za divno raspoloženje imate bezbroj razloga. Sreća u ljubavi praćena je značajnim dobitkom. Ko ima sreće u ljubavi ima i u novcu, a bogami i zdravlju. Maksimalno iskoristite pozitivne planetarne vibracije.

Ovo je Vaš dan. Zadovoljni ste na svim poljima. Napokon ste uspeli da donesete važnu odluku i učinite korak napred kad je partner u pitanju. Ako ste se kolebali da li da ozvaničite vezu, više niste u dilemi.

Događaji nameću hiperaktivno ponašanje. Ukoliko niste u stanju da se izborite sa obavezama, lako možete zapasti u nervozu i bolest. Pošto ste snalažljivi, neće Vam biti teško da odgovorite na izazove.

 

RAK LAV DEVICA

Pokušavate da se distancirate od saradnika. Sve Vam smeta. Razlog za ovakav stav leži u oslabljenom zdravlju. Postali ste hipohondar i umesto da se posavetujete sa lekarom, uzalud strahujete.

Promenljivog ste raspoloženja i mnogo »nezgodni«. Pošto Vam niko ne valja, najbolje se snalazite u samoći. Stalno vraćate film na događaje u kojima ste bili žrtva nečije prevare. Bavite se kreativnim radom.

U situaciji ste kad Vam sve fali. Neskromni ste i nezadovoljni. Morate biti svesni da do rezultata dolazite sporo. Važno je da znate šta hoćete i da ste najvažniji problem rešili. Ne budite neskromni.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC

Ako ste rešili zdravstveni problem vezan za žlezde, možete normalno da funkcionišete. Ako niste, one su uzrok neraspoloženja. Neopravdana ljutnja na partnera prestaje, ima on dobrih osobina.

Patite. Umesto da se učite na ranijim iskustvima i da shodno njima postupate, Vi ponavljate po ko zna koji put istu grešku. Skloni ste da stvari sagledavate ulepšano, pa donosite pogrešne odluke.

Ovo je za Vas veoma uspešan dan. Videćete da se napor isplatio. Pored vlastitih potreba, moraćete da se brinete i o drugima. Verovatno da se radi o nekom iz daljeg okruženja. Ali Vi brinete samo za porodicu.

 

JARAC VODOLIJA RIBE

Razloga za nezadovoljstvo nemate. Postali ste obično čangrizalo, kome sve pada teško. Pokušajte da problem sagledate sa vedrije strane. Bićete raspoloženi. U ljubavi su važni kompromisi.

U situaciji ste da se kolebate. Niste načisto da li ispravno postupate? Kako bi izbegli razdražljivost i impulsivne reakcije, potražite savet osobe od poverenja. Ne gubite vreme zbog zdravlja.

Komunikativniji ste nego inače. Društvo je odličan izlaz iz nezadovoljstva. U prijatnoj atmosferi zaboravljate na gomilu psihičkih problema. Bili ste previše izloženi negativnim uticajima okoline.


vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za petak

      


FastCounter by LinkExchange