[an error occurred while processing this directive]  

Izdaje NIP „GLAS” a.d.
„GLAS JAVNOSTI“ d.d.

Vlajkovićeva br. 8, Beograd, Jugoslavija

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Četvrtak, 25. maj 2000.

 
 
[an error occurred while processing this directive]
 

rubrike

politika

društvo

ekonomija

svet

hronika

reportaža

kultura

sport

feljton

intervju

slobodno vreme

   
 

video galerija

[an error occurred while processing this directive]


Glavni meni:
 -vesti dana
 -arhiva
 -vaša pisma
 -istorijat
 -redakcija
 -kontakt Kako da koristim ovaj sajt? Pošaljite nam pismo... Vesti dana Arhiva Vaša pisma Istorijat našeg lista Redakcija Stupite u kontakt sa nama


Links

Srpsko nasleđe

Glas nedelje

SINA

SNAGA


24. May 2000 19:30 (GMT+01:00)

Horoskop za četvrtak

OVAN BIK BLIZANCI

Zahvaljujući dobrim organizatorskim sposobnostima, postižete više nego što ste planirali. Obradovaće Vas dugoočekivani finansijski dobitak. Ublažite želju za dominacijom. Gušite okolinu.

Bićete u situaciji da se verbalno dokazujete. Kao da Vas niko ne razume, pa morate dodatno trošiti reči. Još kad bi izbegli nerviranja! Maštate da negde otputujete i da se prepustite životnim radostima.

Kao po običaju čim stvari krenu nizbrdo, povlačite se u bolest. Trenutno su na udaru živci. Savetuje se boravak na svežem vazduhu i više kretanja. Budite strpljivi kad je rešenje problema u pitanju.

 

RAK LAV DEVICA

Rešavate partnersko - bračne odnose. Ne dozvolite da Vas drugačiji pogledi na život sa nekim posvađaju. Morate biti tolerantniji. Već su se stvari iskomplikovale, pa ih valja ispravljati.

Posao zahteva maksimalno zalaganje. Nije Vam lako, jer nastupaju problemi na više koloseka. Sve valja usaglasiti. Već ste se umorili od rada, pa želite da uživate u njegovim rezultatima. Morate da pričekate.

Ako ste prebrinuli jednu brigu, očekuje Vas nova. Tiče se partnera. Da li je sa njim sve u redu? Možda ste bili suviše zaokupljeni svojim problemima da ste na njega zaboravili. Budite sa prijateljima.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC

Uspehu se možete nadati isključivo ako se bavite umetnošću. Uživanje u lepim stvarima vraća Vam davno izgubljeni optimizam tako ste zabavni za okolinu. Pozitivan ishod posla, koji nije obećavao.

Danas ćete biti u situaciji da fanatično branite svoje stavove. Ukoliko neko počne da Vas napada i vređa, morate biti taktičniji. Ne odgovarajte odmah na izazove sa strane već sačekajte trenutak.

Pošto ste savladali neugodnost, ne želite da drugi vide u kakvom ste stanju. Prija Vam samoća. Bavite se ličnim stvarima. Dosadilo Vam je da slušate tuđe probleme. Ni svoje niste u stanju da rešite.

 

JARAC VODOLIJA RIBE

Poslovni uspeh u kombinaciji sa unapređenjem. Dosta ste samo radili. Došlo je vreme kad treba uživati u rezultatima. Niste srećni jer saznanje o priznanju pojačava Vaš stepen odgovornosti.

Ukoliko se preforsirate, nerviranje Vam ne gine, ali ste se Vi na slične stvari navikli. Prijatan događaj, obećava rešenje jednog dugoročnog problema. U društvu voljene osobe uživate do mile volje.

Iako nemate konkretnih razloga da se dobro osećate, Vi funkcionišete. Ušli ste u šemu kad su posao i komunikacija u pitanju, pa ste rešili da se ne nervirate. Kad bi ovo stanje bar malo potrajalo?

 


vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za četvrtak

      


FastCounter by LinkExchange